2777
2789
عنوان

فکر اینکه ک امسال چیزی نیارم داره دیوونم میکنه😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 539 بازدید | 73 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

باید خیلی قوی باشی قوی تر از اینکه استرس برات معنی داشته باشه 

چاره ای نیست ...

یا باید دست از آرزوهام بکشم و بشینم یه گوشه 

یا بلند شم و قوی ادامه بدم🥲

راستی شما کنکوری هستید؟

صاحب این کاربری  بخاطر نابود کردن همه ی باورهایی که بهش داشتن تبدیل به مرده‌ی متحرک شد😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭افسرده و خیلی خودشو باخت
هدفت چه رشته ای

فرهنگیان ولی خیلی لب مرزیم😢

|هرکی امضامو دید بهم یادآوری کنه که تو قرار شد از صفر شروع کنی و گذشته و ادماشو فراموش کنی❤||از صفر شروع کردم و امیدوارم تو مسیر زندگیم موفق باشم ک همچنان پرقدرت ادامه بدم😍||دانشجوی روانشناسیم و میخام سفتو سخت شروع کنم برا کنکورم بخونم ولی کسی خبر نداره😄سال دیگه همین موقع ها قراره خیلیارو سوپرایز کنم😌اما امااا اماااا هیچکس هیچکس قرار نیس تو خوشحالی من سهیم بشه همه قراره از دم بِپُکَن✌😁هدفم پزشکیه اصفهان هستش😋🌱|

چاره ای نیست ... یا باید دست از آرزوهام بکشم و بشینم یه گوشه  یا بلند شم و قوی ادامه بدم🥲 ر ...

اره عزیزم 

"دختری‌کاملا‌درونگرا‌و‌دیوانه‌اماعاقل"                                      ⁂مبتلابه‌مقداری‌حس‌ششم⁂                                                      🖤Xxxtentacion🖤                                                         🤘🏻شیطان‌شرور‌نیست🤘🏻
فرهنگیان شانسشو داری 😉 درضمن نگران نباش کلی رشته دیگه هست برو اونا 

خو میگن رتبم بالا ۳۰هزار میشه😢😢😢

|هرکی امضامو دید بهم یادآوری کنه که تو قرار شد از صفر شروع کنی و گذشته و ادماشو فراموش کنی❤||از صفر شروع کردم و امیدوارم تو مسیر زندگیم موفق باشم ک همچنان پرقدرت ادامه بدم😍||دانشجوی روانشناسیم و میخام سفتو سخت شروع کنم برا کنکورم بخونم ولی کسی خبر نداره😄سال دیگه همین موقع ها قراره خیلیارو سوپرایز کنم😌اما امااا اماااا هیچکس هیچکس قرار نیس تو خوشحالی من سهیم بشه همه قراره از دم بِپُکَن✌😁هدفم پزشکیه اصفهان هستش😋🌱|

بگو تراز کلتو یسال پشت موندم تجربه دارم ... چرت و پرت خیلی از  مشاورارو بهت نمیگم

تراز کلم ۶۷۰۷ میشه بگی فرهنگیان تجربی شهرهای تهران  قم قزوین اصفهان  دولتی میارم یا نه؟

صاحب این کاربری  بخاطر نابود کردن همه ی باورهایی که بهش داشتن تبدیل به مرده‌ی متحرک شد😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭افسرده و خیلی خودشو باخت
خو میگن رتبم بالا ۳۰هزار میشه😢😢😢

خو بشه 

درست انتخاب رشته کن خب؟! 

انتخاب رشته خیلی موثره

"دختری‌کاملا‌درونگرا‌و‌دیوانه‌اماعاقل"                                      ⁂مبتلابه‌مقداری‌حس‌ششم⁂                                                      🖤Xxxtentacion🖤                                                         🤘🏻شیطان‌شرور‌نیست🤘🏻
من معدلم 14بود تراز معدلم از تو بیشتره ک😐6800

خدا منو فسیل کنه😐😐😐😐😐😐😐 پچطور من ایقد شدم😑😑😑