2777
2789
عنوان

همش میخوابه

147 بازدید | 20 پست

مامانم همیشه میخوابه اصلا وظایف اش رو انجام نمیده از اشپزی گرفته تا هزار تا کار دیگه هیچکاری انجام نمیده اما کافیه یه دوساعت بره بیرون اگه برگرده ببینه چای تازه دم نباشه اب یخ نباشه غذا نباشه هر چی فوش زشت و جنسیه بهم میده از دستش خسته شدم دعا کنید بمیره 

من شدم کلفت خونه هیچ کاری نمیکنه فقط میخوابه از اونورم بابام یا خواهرم بهش میرسن و اینجوری گستاخ شده و ب کاراش ادامه میده تو رو خدا اونایی ک نماز میخونید دعا کنید بمیره فقط 

مـا تـنـهـا زاده می شـویـم🍃تـنـهـا زنـدگـی مـی کـنـیـم💔وتـنـهـا مـی مـیریـم🍂 عـشـقـ و پـیـونـدهـای دوسـتـانـه ای کـه مـی سـازیـم،تـنـهــا ««پـنـدارهـای پـوچـی سـت»»»کــه مـا تـنـهـا نـیـسـتـیـم🤌🖤⁦(⁠◍⁠•⁠ᴗ⁠•⁠◍⁠)⁩

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

همینم مونده بود دعا کنم مادر تو بمیره😐😐😐

نی نی سایت شهر عجایب😕

اینکه میگی مادرت بد دهنه و فحش زشت میده اصلا توجیه نشدنیه و واقعا کارشون زشت و بد و دور از اخلاقه 

اما اینکه میگی وظایفش رو انجام نمیده 

بعد میگی انگار من کلفت هستم باید بگم همینجور که میگی انگار من کلفتم اونم کلفت نیست و هیچ وظیفه ای نداره 

مادرا هر کاری میکنن از سر محبت و لطفه 

مگ تو بچش نیستی  اون خاهرت چرا کمکت نمیکنه کمخونی نداره؟ک هی میخوابه دانشگاه نمیری ک بری خوا ...

همش میخوابه من مگه چ گناهی کردم ک همه ی کارا رو من انجام بدم مگه چ گناهی ب درگاه خدا کردم چرا خدا نمیبینه بنده هاشو

مـا تـنـهـا زاده می شـویـم🍃تـنـهـا زنـدگـی مـی کـنـیـم💔وتـنـهـا مـی مـیریـم🍂 عـشـقـ و پـیـونـدهـای دوسـتـانـه ای کـه مـی سـازیـم،تـنـهــا ««پـنـدارهـای پـوچـی سـت»»»کــه مـا تـنـهـا نـیـسـتـیـم🤌🖤⁦(⁠◍⁠•⁠ᴗ⁠•⁠◍⁠)⁩
همینم مونده بود دعا کنم مادر تو بمیره😐😐😐 نی نی سایت شهر عجایب😕  اینکه میگی مادرت بد دهنه ...

ایشالا یه روز مونده ب زندگیت جای من باشی اون موقعه میفهمی من چی میگم

چند سالته؟ خوب به مامانت بگو مگه وظیفه منم😑😑

فوش میده 

همش میخوابه من مگه چ گناهی کردم ک همه ی کارا رو من انجام بدم مگه چ گناهی ب درگاه خدا کردم چرا خدا نم ...

چنسالته 

دانشگاه چرا نمیری

خوابگاه چرا نمیری

خاهرت چنسالشه

مامانت واقعا مامان خودته

نامادریت نیست

ایشالا یه روز مونده ب زندگیت جای من باشی اون موقعه میفهمی من چی میگم

این الان نفرین بود؟؟؟؟ 

من یه روز مونده به زندگیم هم جای شما فرار نمیگیرم 

چون در خصوص مادرم این احساسی که شما داری رو ندارم

انتظار ندارم همه کلفت و نوکر من باشن بعد تا بهم میگن یه کاری بکن بگم مگه من کلفتم 

بازم میگم بد دهنی مادرت توجیه نداره 

اما در قبال شما هم وظیفه ای نداره که میگی وظایفش رو انجام نمیده 

اول خودت رو اصلاح کن

چنسالته  دانشگاه چرا نمیری خوابگاه چرا نمیری خاهرت چنسالشه مامانت واقعا مامان خودته نامادر ...

نه دانشگا نمیرم تموم عمرم من پای این زندگی رفته پای شستن و پختن تو این خونه رفته پای بچه بزرگ کردن رفته 

2810