2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

پدر نی نی 

سایت مگه جنسیت رو فقط خانوم تعیین کرده؟؟ 

نی نی هم مادر با اطلاعات میخواد هم پدر آگاه 

خواهرم هروقت نصیحتش میکنم بهم میگه نخود خانوم😐😐😐 چند وقت پیش هم بهم گفت همون موقع اومدم تو سایت ی نظر دادم ی کاربر گفت تو چی میگی نخود خانوم 😮 فک کنم دلیلی داره😁 اینم داستان اسم من 

خود هر کسی دلیل خودشو داره 

دلیل من توی امضام هست 

پایبند به قوانین سایت مخصوصا بند ۱۰ هستم .                 هدف از عضویت جامعه شناسی و تحلیل فرهنگی می باشد .      اگه حضورم در تاپیکی به نظرتون مناسب نبود یه گوش زد بدین تاپیک رو ترک میکنم نیازی به گزارش دادن نیست .        ممنون که امضامو خوندین .                        

من مشکلی ندارم 

تا حالا چیز بدی ازشون ندیدم 

و اینکه اگه مزاحمه لازمه فقط ی گزارش بزنی همییییین

و اینکه اونایی ک باهاشون کرم میریزن حقشونه هر رفتاری باهاشون بشه 

واگر تاپیک زنونه دارین  مهم نیست بنظرم حالا مگه شمارو میبینن یا میشناسن 

اگه مخالفشونی باید کم اهمیت نشون بدی چون بنظرم درمقابل این جبهه گیری ها باز لج میکننو میمونن

💜تواستعاره ای هستی از تمام حس های خوب دنیا💜💞💞💞💞💞💞
الان توی سایت چه مطلبی هست که برای پدران مفید باشه؟

سایت رو اگر دقت کنی قسمت های مختلف داره از روانشناسی تا عرفان همش به درد آدم میخوره مرد هم آدمه دیگ 

خودم دهه شصتی ام ولی این دید ماقبل دهه سی هست دیگ ک بگی واییییی مرده نباید بیاد اینجا 

همین که مردا تاپیک های مربوط به زناشویی و روابط خانواده ها و مشکلات و دغدغه های خانمای متاهل رو بخونن هم خودش می‌تونه بهشون ی دید دیگ بده راجع به رفتار با خانم 

خواهرم هروقت نصیحتش میکنم بهم میگه نخود خانوم😐😐😐 چند وقت پیش هم بهم گفت همون موقع اومدم تو سایت ی نظر دادم ی کاربر گفت تو چی میگی نخود خانوم 😮 فک کنم دلیلی داره😁 اینم داستان اسم من