2777
2789
میفهمم چی میگی، دلتنگی ادمو نابود میکنه، قوربونت برم من منم هرچی برا تولدش تدارک دیده بودم همینجوری ...

دوست خوبم

هر روز میام بیادت تایپیکهاتو میخونم

برات ارزوی سلامتی و صبر دارم

خدا دامنتو سبز کنه

جای پسر اولت هم توی بهشت خدا محفوظه

خدا خیلی بهت نزدیکه

دوستت دارم💋💋

😉

دوست خوبم هر روز میام بیادت تایپیکهاتو میخونم برات ارزوی سلامتی و صبر دارم خدا دامنتو سبز کنه جا ...

مرسی عزیزدلم، مدام پیگیرم هستی و حالمو میپرسی❤️❤️

خدا کسایی مثل شما و که حال ادمارو خوب میکنن زیاد کنه 

برام دعا کن یه روز منم حالم خوب بشه و بتونم بازم از ته دلم بخندم و احساس خوشبختی کنم 

من بعد از تو اگرچه نمردم...... اما..... تمام شدم در دلتنگی🌙 خدایا خسته شدم از قسمت و حکمت.... این بار فقط برایم معجزه کن.....

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم بهتری؟ 

بخاطر دیگران خودتو اذیت نکن

همیشه غماتو بیرون بریز 

تو دلت نگه ندار نذار تبدیل به غمباد شن

خدایا شکرت منو ببخش بخاطر ناشکریام تحمل من کم بود و صبر تو زیااااااد خداجونم تو خیلییییی مهربونی ممنونم بخاطر هدیه ی زیبایی که بهم دادی.....لطفا برای سلامتی دخترم یه صلوات مهمونم کنین😍🙏🙏
عزیزم بهتری؟  بخاطر دیگران خودتو اذیت نکن همیشه غماتو بیرون بریز  تو دلت نگه ندار نذار ...

قوربونت برم مرسی که پیگیر حالمی، اره بهترم هم از لحاظ روحی هم جسمی، دیروز یکی دو ساعت خونه تنها بودم یه دل سیر گریه کردم کلی سبک شدم

من بعد از تو اگرچه نمردم...... اما..... تمام شدم در دلتنگی🌙 خدایا خسته شدم از قسمت و حکمت.... این بار فقط برایم معجزه کن.....
عزیزم بهتری؟  بخاطر دیگران خودتو اذیت نکن همیشه غماتو بیرون بریز  تو دلت نگه ندار نذار ...

دیگرانم خب پدر و مادرمن که از یه طرف داغ نوه شونو دارن و از طرف دیگه فکر و ذکرشون منم، نمیتونم که بی تفاوت باشم تنهایی گریه میکنم بیشتر

دیگرانم خب پدر و مادرمن که از یه طرف داغ نوه شونو دارن و از طرف دیگه فکر و ذکرشون منم، نمیتونم که بی ...

🥺😥آره دقیقا 

خداروشکر که بهتری

میتونی راه بری؟ 

خدایا شکرت منو ببخش بخاطر ناشکریام تحمل من کم بود و صبر تو زیااااااد خداجونم تو خیلییییی مهربونی ممنونم بخاطر هدیه ی زیبایی که بهم دادی.....لطفا برای سلامتی دخترم یه صلوات مهمونم کنین😍🙏🙏

راستی یادمه تو یکی از تاپیکات گفته بودی ترکی

منم ترک ارومیه ام

شما کجایین؟ 

🥺😥آره دقیقا  خداروشکر که بهتری میتونی راه بری؟

ممنون عزیزم بله با عصا راه میرم

راستی یادمه تو یکی از تاپیکات گفته بودی ترکی منم ترک ارومیه ام شما کجایین؟ 

منم تبریزم🙂

الهی فرشته کوچولو...چقد خوشبحالشه که زود رفت... خدا به دلت صبر بده...

اره واقعا دید دنیا ارزششو نداره رفت

الهی قربون دلت بشم. حضرت زهرا خودش معجزشو نشون بده تو زندگیت  دلت شاد بشه

ایشالا عزیزم مرسی

2810