2777
2789

بیشتر از دو ماهه پسرمو از دست دادم، دلم خیلی براش تنگه دلم میخواد گریه کنم ولی به خاطر بقیه مجبورم خودمو قوی نشون بدم. مدام از خدا معجزه میخوام چون این حال بد من فقط به دست خدا عوض میشه 

از امروز صبح مدام صحنه تصادفمون جلو چشممه من رو زمین افتاده بودم نمیتونستم تکون بخورم، شوهرم پسرمونو بغل کرده بود و داد میزد بچه ام😭😭😭

من بعد از تو اگرچه نمردم...... اما..... تمام شدم در دلتنگی🌙 خدایا خسته شدم از قسمت و حکمت.... این بار فقط برایم معجزه کن.....

من خیلی تاحالا معجزه دیدم،همیشه امیدم به خداست وقتی خیلی گیر میکنم انقدر صداش میزنم انقدر زجه میزنم تا دستمو بگیرم خودمو نمیبازم 

میخوام از زنده بودن لذت ببرم رسالت من اینه،با سختیا میجنگم چون رسالت من اینه،من اومدم زندگی کنم نه بردگی من برده ی پول و خوراک و اموالم نیستم من میخوام با حداقل داشته هام شاد باشم و اگر روزی مادر شدم یاد بچم بدم از زنده بودن شاد باشه درست مثل یه فیلیپینی🔴🔴🔴دختر نازم مرسی منو لایق دونستی و فرزندم شدی 🔴🔴🔴

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اما شرایط تو متفاوته 😔😔😔😔الان امضاتو خوندم نیاز به تراپی داری 

میخوام از زنده بودن لذت ببرم رسالت من اینه،با سختیا میجنگم چون رسالت من اینه،من اومدم زندگی کنم نه بردگی من برده ی پول و خوراک و اموالم نیستم من میخوام با حداقل داشته هام شاد باشم و اگر روزی مادر شدم یاد بچم بدم از زنده بودن شاد باشه درست مثل یه فیلیپینی🔴🔴🔴دختر نازم مرسی منو لایق دونستی و فرزندم شدی 🔴🔴🔴

الهی بمیرم براتون .خدابیامرزتش.چند سالش بود؟چند وقته این اتفاق افتاده

عزیزم چرا بخاطر بقیه خودتو اذیت کنی و قوی باشی.فدات شم گریه هاتو بکن از خدا برای خودت و خانوادت ارامش بخواه تو یه مادری تا عمر داری بچت جلو چشمته دلت براش تنگ میزنه دوست داری بغلش کنی مثل قبل ولی باید بدونی زندگی تموم نشده باید بازم ادامه بدی باید بندگی کنی .خدا خودش به دلت نگاه کنه و زندگیتو رو غلتک بندازه 

من خیلی تاحالا معجزه دیدم،همیشه امیدم به خداست وقتی خیلی گیر میکنم انقدر صداش میزنم انقدر زجه میزنم ...

منم خیلی گریه میکنم و التماسش میکنم دعا کنین زودتر برام یه معجزه کنه😔

من بعد از تو اگرچه نمردم...... اما..... تمام شدم در دلتنگی🌙 خدایا خسته شدم از قسمت و حکمت.... این بار فقط برایم معجزه کن.....

منم این روزا فقط منتظر معجزه ام..حس‌میکنم از درون تیکه تیکه دارم میشم

دعا میکنی بش برسم؟ خیلی سختی کشیدم بخاطرش..یه صلوات برام بفرس  امام حسین تورو ب رقیه ات تا محرم حاجتمو بده دارم جون میدم😭😭😭دعا کن اگ ازدواج کرد هیچوقت اون روز منی نباشه تو این دنیا .چون مجبورم با خنده و شادی برم عروسیش نمیشه نرم ...خیلی بده دعام کن .خدایا امام زمان معجزه کنین برام😓.امام رضااااا تورو ب خدا کمکم کن دست تو دستش بیام حرمت.خدایا توروخدا
الهی بمیرم براتون .خدابیامرزتش.چند سالش بود؟چند وقته این اتفاق افتاده عزیزم چرا بخاطر بقیه ...

یک سالش بود، دو ماهه این اتفاق افتاده، دلم برا سر تا پاش تنگه😭😭😭

عزیزم خدا بهت صبر بده خدا به دلت آرامش بده واست صلوات میفرستم 🖤

ممنون عزیزم💔

من بر عکس تو قوی نیستم..... خیلی گریه میکنم.... خیلی خیلی خیلی درددل میکنم

خیلی زجه میزنم.... خیلی دلتنگم 

همش به فیلمای تولدش نگاه میکنم.... نمیدونستم ۳ روز بعدش پر میکشه

۲۵ اردیبهشت.... درست ۳ ماه شد🖤🖤🖤🖤

من بر عکس تو قوی نیستم..... خیلی گریه میکنم.... خیلی خیلی خیلی درددل میکنم خیلی زجه میزنم.... خیلی ...

میفهمم چی میگی، دلتنگی ادمو نابود میکنه، قوربونت برم من منم هرچی برا تولدش تدارک دیده بودم همینجوری موندن رو دستم، بادکنکا، عکسای اتلیه اش، لباسش، گیفتاش و... چقد همشونو با ذوق انتخاب کردم و وقت گذاشتم براشون 

چه قوی بودنی فقط پیش بقیه سعی میکنم گریه نکنم تو تنهاییام خودمو میریزم بیرون

2810