2777
2789

البته با عرض عذرخواهی

دم به دیقه هم باید بزنیم روی بستن

تا شعاع دو سانتیش هم لمس گوشی برا من کار نمیکنه

جای مناسبی نیس بنظرم

میخوایم پست بزاریم تو تاپیک ها جلوی دید رو میگیره

با تشکر از پیگیری شما🙏🏻🖤

لایک کن عزیزم،من که هرچی میگم لایک ننننننننننکن دوست عزیییییییز فایده ای نداره،پس لایک کن شاید اینجوری دلت خنک شد لااقل😐با تشکر از همراهی شما😒

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اوپرا نصب کن

کسی که طرز فکرش با شما متفاوت است، دشمنت نیست، فقط انسان دیگریست . 🌱💚🌈 توضیح دادن نشانه ضعفه. شما هروقت سعی میکنید چیزی رو بیشتر توضیح بدید، بیشتر ضعیفید. پس قدرت در اینه که راجع به هیچ چیز، هیچ توضیحی ندید، هیچوقت.😊 دوستان:😂😂منظور مهران مدیری این نبود ک موقع تبادل نظر برای همدیگه توضیح ندین. منظورش این بود ک اگ یه راهی رو انتخاب کردی و مطمئن بودی درسته و دیگران همش میخواستن منصرفت کنن، بهشون توضیح نده.تو راه خودتو برو، اونا نتیجه رو میبینن، و میفهمن ک تو انتخاب درستی داشتی

با اوپرا بیا دیگه تبلیغی نمیبینی

(تیکر بارداری نیست )                                                   ما از نور و بارون و آیینه ایم نباید به تاریکی عادت کنیم.           نباید از هیچ آدمی تو جهان با چشمای بسته اطاعت کنیم:))

وای اره

همینجوریش یه شهر بام بَده..تو سمت من باش عذابم نده💔🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶      یکروز بالاخره آخرین کسی که تو رو میشناسه میمیره! و خاطرت برای همیشه فراموش میشه....! پس از زندگیت لذت ببر❣️
با اوپرا بیا دیگه تبلیغی نمیبینی

اوپرا چیه

لایک کن عزیزم،من که هرچی میگم لایک ننننننننننکن دوست عزیییییییز فایده ای نداره،پس لایک کن شاید اینجوری دلت خنک شد لااقل😐با تشکر از همراهی شما😒
اوپرا چیه

یه مرورگر مثل گوگل

(تیکر بارداری نیست )                                                   ما از نور و بارون و آیینه ایم نباید به تاریکی عادت کنیم.           نباید از هیچ آدمی تو جهان با چشمای بسته اطاعت کنیم:))
بیشتر از یک هفته س من هرشب نی نی یار و تگ میکنم و میگم هیچ توجهی نمیشه خودتو خسته نکن بنظرم تنها ...

با اوپرا بیا   

با اوپرا بیا    

اخه میگی هیچ تبلیغی نداره

میترسم بیام تبلیغ نبینم اینجا دلم میگیره دیگه🤣