2777
2789
یعنی اروغ نداره خوبه اتفاقا

سلام دوستای مهربونم...بچه های زیادی تو نی نی سایت هستن که دلشون میخواد مادر بشن ومادر خطاب بشن..با دل پاکتون براشون 5صلوات بفرستین..شاید نفس یکی از ما درحقشون اجابت بشه وهمین روزها با ازمایش مثبت اشک شوق تو چهرشون جاری بشه...انشاالله

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

یعنی دیگه نداره الان دختر منم گاهی بعد اروغش سکسکه داره

سلام دوستای مهربونم...بچه های زیادی تو نی نی سایت هستن که دلشون میخواد مادر بشن ومادر خطاب بشن..با دل پاکتون براشون 5صلوات بفرستین..شاید نفس یکی از ما درحقشون اجابت بشه وهمین روزها با ازمایش مثبت اشک شوق تو چهرشون جاری بشه...انشاالله

عزیزم برخلاف اعتقاد قدیمیا که می گن داره تپل میشه سکسکه فقط از نفخه گاهی بچه اروغ میزنه اما یه مقداری باد تو معدشه که خارج نمیشه
LilySlim Weight loss tickers
زن بودن مثل ققنوس بودن است!هی آتش میگیری وباز ناامید نمی شوی وازخاکسترت زن متولدمیشود!زن قداست دارد..برای بااوبودن بایدمردبود!نه نر...........
پسر منم خیلی سکسکه میکرد تا زیر یکسال ولی مورد خاصی نداشت خودبخود خوب شد الانم که یکسالو نیمشه گاهی چند روز پشت سر هم سکسکه مبکنه.عزیزم اگه میتونی از دکترش تلفنی سوال کن اگه گفت بیار ببرش پیشش
رفلاکس درد وگریه زاری داره با یه سکسکه که نمیگن رفلاکسداره باید بالا بیاره اونم بالا اوردن جهشی که از دهنش پرتاب بشه دل درد شدید

بچه ی منم اینجور میشه. نگران نباش. وقتی باد گلوشو میگیری و به اندازه ی کافی عاروق نمیزنه سکسکه میگیره. سکسکه باعث میشه هوای اضافی ک نوزاد همراه شیر خورده خارج بشه. بعضی وقتا هوایی ک توسط کودک بلعیده میشه با عاروق زدن کاملا خارج نمیشه
اتفاقا سکسکه خوبه براش
وقتی فردی شما را می آزارد به این دلیل است که خودش در اعماق وجودش در رنج است…در واقع رنجی که او به شما می رساند زجرهای لبریز شده درونی خودش هستند ، چنین انسانی به تنبیه احتیاج ندارد بلکه فقط کمک میخواهد.
من واسه رفلاکسش از دکتر پرسیدم اگر پنیرکی باشه سر دلش مونده بوده اضافیه و اشکالی نداره.اما اگر از جنس شیرت باشه زیادی بهش شیر دادی در ضمن پشت سر شیر دادن نخوابونش چون بالا میاره
وقتی فردی شما را می آزارد به این دلیل است که خودش در اعماق وجودش در رنج است…در واقع رنجی که او به شما می رساند زجرهای لبریز شده درونی خودش هستند ، چنین انسانی به تنبیه احتیاج ندارد بلکه فقط کمک میخواهد.