2777
2789
خیلی دلم گرفته من یک بار سقط داشتم و الان لک قهوه ای دارم ۴ روزه در ضمن من در الان ۴هفته و ۵روزمه دکتر بهم شیاف داده کسی مثل من بوده؟
آره عسل منم مثل شما بودم دو مرحله شیاف استفاده کردم و الانم استراحت مطلقم ...من بین هفته ی 6 تا 8 شیاف میزدم به خاطر دل درد و احتمال سقط الانم از هفته ی 10 لکه بینی داشتم که دکتر بهم گفت جفت جنین خونریزی کرده مختصر و شیاف استفاده کردم الان دو سه روز تمام شده شیاف ها ...توکل کردم به خدا چون نگرانم خیلی ...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اره تا یه هفته پیش لک بینی داشتم ولی رفتم سنو قلب گفت مشکلی نیست سه ماهه اول طبیعیه
ممکنه کسایی روکه باهاشون خندیدم رو یادم بره ولی کسایی روکه باهام گریه کردن رو هرگزفراموش نمیکنم.
عسل جان منم مثه شما یه سقط داشتم. الان هم باردارم. تو هفته 14 هستم. اینبار تو هفته 5 مثه شما لک قهوه ای داشتم. رفتم دکتر شیاف داد بهم. البته تا اخر هفته 14 استفاده کردم. یک روز در میان. اینو بدون که لک های قهوه ای در اوایل بارداری رایجند. ذرضمن لک های قهوه ای کم خطر تر از لک های صورتی هستن. سعی کن طی چند روز آینده کمتر پیاده روی کنی. نزدیکی هم ممنوعه. اینا توصیه های دکتر م بود به من.
سلام اینو برای مامانایی میزارم که ممکنه به این تایپیک سر بزنن بچه ها من الان هفت هفته و دوروزمه قلب بچم تشکیل شد و صداشم شنیدم لک قهوه ایم بر طرف شد ولی دیروز خونریزی کردم رفتم دکتر سونو کرد گفت هماتوم داری ۱۳میلیمتری خونریزی به جنینت ربطی نداره استراحت کن شیاف بزار راستی اونایی که نمیدونن هماتوم چیه باید بگم یه لخته خونه مثل کبودی در داخل رحم که جاش و مقدارش برای هر کسی متفاوته و با گذر زمان جذب میشه برای منم دعا کنید