2777
2789

ما تقریبا هممون اوکییم، یعنی حالا خیلی بلند و خیلی پر ن اما مثلا بابام و مامانم و خانوادشون هم از نظر قدی اصلا کوتاه نیستن هم هیکلی لاغر و کوچولو نیستن، چاقم نیستن اصلا اما خب بازم لاغر نیستن، 

داداشم 7 سالشه و من حس مسکنم قدش نسبت ب همسناش کوتاه تره و کلا لاغرم هست، میگن بازوهاش پاهاش پره اما من حس نمیکنم من میگم لاغره. متاسفانه قد و وزنشم الان ندارم، ب بابام میگم ی دکتر بریم میگه ب خدا هممون همین بودیم پسرا یهویی رشد میکنن ول کن

یعنی بزرگ میشه یا همینجوری کوچولو میمونه؟ 🥲

به نام خداوند رنگین کمان🌈                                       این اکانت از تاریخ 26/11/1401 دست منه و همه تاپیکارو گردن میگیرم...                                                                                     

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سویق بهش بدین

دوست نداره چیزای مقوی کلا کم میخوره 

ب زور یکم میوه بهش میدم اونم کلی غر میزنه

به نام خداوند رنگین کمان🌈                                       این اکانت از تاریخ 26/11/1401 دست منه و همه تاپیکارو گردن میگیرم...                                                                                     
ببرش خانه بهداشت اونجا میگه که قدش نرماله یا نه 

مشکلم اینه ک ب هرکی میگم میگه اوکیه 

اما ب خدا من صبح تا شب باهاشم من حس میکنم خوب نیست 

بابام میگه ماام همین بودیم پسر یهو رشد میکنه این هنوز کوچیکه 

بخوایم بریم پیش ی متخصص خوب میریم اما خب اینجوری ک همه میگن اوکیه فکر میکنم خودم خیلی حساسم

سد و وزن نرمال چنده؟ فردا بگیرم قد و وزنشو

مشکلم اینه ک ب هرکی میگم میگه اوکیه  اما ب خدا من صبح تا شب باهاشم من حس میکنم خوب نیست  ...

خودت قد و وزنش بزن ،بعد بزن گوگل بهت میگه نرماش چقدره 

ولی راحت ترین راه ،خانه بهداشت 

پوسته‌یِ ظاهری چه اهمیت دارد، درونَم ویران است.(عباس معروفی) 
پدرتون راس میگن پسرا یهو قد میکشن  حالا اگه مشکلی ندارید و خود داداشتونم علاقه داره کلاس والیب ...

تازه شنارو تموم کرد اینم ب زور از کلاس متنفره اما اگه واقعا تاثیر داره ی جوری راضیش کنم

بابات راست میگه. یبار احسان علیخانی میگفت من یه شب خوابیدم صبح پاشدم لباسام واسم کوچیک شده بود 😂

🥲

اما مثلا بچه های تپل میبینم

یا بچه های قد بلند 

خب اوناام همین سنن دیگ