2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگر موهات ضخیم بود الان نازک شده بله عزیزم کم کم حذف میشن و اینکه برای کسایی که موهاشون ضخیمه دیر نتیجه میده ولی عالیییییییی میشه و حتمی هست نتیجه من خودم فوق العاده موهام ضخیم بود ینی فولیکول موهام دیده میشد و زخم میشد موقع شیو الان نزدیک ۱۴, جلسه رفتم ده جلسه با پلاتینیوم و چهار جلسه با جی اس دی ینی برگردم عقب بازم میرم پوستم دار نفس میکشه و بلور شدم خودم کیف میکنم میبینم بدنمو😍😍😍😍صاف صاف 

یک صلوات مهمونم کن مشکلم حل شه کاربر قدیمی ام تعلیق شده بودم این خط جدید rasta_bano کاربری اولم بود که با ایمیل بود نمیدونم چرا بالا نمیاد به نی نی یارم گفتم توجه نکرد ...... دختر خردادم 🥰😍 متاهل و متعهد به عشقم همسرم و عاشق بچم بخصوص پسر دعا کنین بچه دار شم سالم و خوشگل .... تیکرم برای حل مشکلام هست یک صلوات مهمونم کن
اگر موهات ضخیم بود الان نازک شده بله عزیزم کم کم حذف میشن و اینکه برای کسایی که موهاشون ضخیمه دیر نت ...

عزیزم ممن ۸ جلسه کامل رفتم 

گفتن باید ۴۰ درصد موهات رشد کرد بعدا بیایی 

سوالم اینه که موهام کرکی باشه یا موهام باید ضخیم باشه  جلسه ی بعدی برم؟  

دلبـَـرجانم...♥️شاید هیچ وقت بِهت نگم که تو تنها داراییِ با ارزشِ مَنــی (تو این هَیاهوی زِندگی،بودَنت برام آرامشِ مَحضه،(تنها دلیل زندگیکم عاشقتم🧿💍
عزیزم ممن ۸ جلسه کامل رفتم  گفتن باید ۴۰ درصد موهات رشد کرد بعدا بیایی  سوالم اینه که مو ...

قربونت برم جاهایی که موها کرکی هست و نازک و یا بور هست رو نرو چون اصلا تاثیر نداره روش و بلعکس ضخیم میکنه من الان برا بازو یا کمر و پشت نمیرم چون خیلی موهاش کرکی و بور و دیدن نمیش اصلا 

بعدم این سوال شما عزیزم نمیتونم جواب بدم چون خب هر دستگاهی شرایط خاص خودشو داره بهتره زنگ بزنی از اپراتور بپرسی عشقم .... من برا خودم ۲۴ ساعت قبل لیزر کامل شیو میکردم و بعد میرفتم تا همین الان 

یک صلوات مهمونم کن مشکلم حل شه کاربر قدیمی ام تعلیق شده بودم این خط جدید rasta_bano کاربری اولم بود که با ایمیل بود نمیدونم چرا بالا نمیاد به نی نی یارم گفتم توجه نکرد ...... دختر خردادم 🥰😍 متاهل و متعهد به عشقم همسرم و عاشق بچم بخصوص پسر دعا کنین بچه دار شم سالم و خوشگل .... تیکرم برای حل مشکلام هست یک صلوات مهمونم کن
فول بادی چنده؟☹

بستگی به دستگاه داره خوشگلم جایی که من میرم حدود ۸۰۰یا ۹۰۰ میشه فکر میکنم ولی ممکنخ ارزون تر هم پیدا بشه ولی تحقیق کن ک خوب باشه دستگاهش چون من میشناسم کسیو جای ارزون رفت و دستگاهش تقلبی بود و هیچ اثری نداشت براش