2777
2789

مگه انتخاب رشته انجام شده منظورت نتایج نهایی هست

معبودم ... 🤲ای راهگشا در تاریکی ها...با کلید اجابتت ...قفل های درونم را باز کن...با تو که باشم، در جاده های تردید،...دستان توانای تو را میبینم ...قلبم در آسمان عشقت ...به پرواز در می آید واز شراب شیرین عرفانت مینوشم ..با تو در آغوش کرامتت ...ساکن میشوم ...با تو هیچ جاده ی پر پیچ و خمی وجود ندارد ...با تو دلم به عطر یاس های برکتت معطر میشود ...تو در جاده های خشکسالی ...تشنگی ام را به برکت نگاهت سیراب میکنی ...خدایا ! هر لحظه شکرت که کنارم هستی و مرا به غیر از خود وا نمیگذاری .

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

انتخاب رشته ک مشخص نیست فعلا هنوز رتبه ها هم نیومده ولی احتمالا آخرای شهریور یا اوایل مهر با این اوضاع 

آقا من زشتم ب من درخواست دوستی ندید / آجیا شما هم ندین بخدا من روانشناس نیستم هر چی بگین میگم چی بگم یا یه نظر میدم زندگیتون از هم میپاشه 🤧🤧🤧

من براخودم نمیپرسم ببخشید شما اطلاع داشتی میشه بپرسم چند تاسوال

نتایج نهایی یعنی رتبه ها و اینکه کدوم دانشگاهها میتونن انتخاب رشته کنن تا آخر این هفته میاد

معبودم ... 🤲ای راهگشا در تاریکی ها...با کلید اجابتت ...قفل های درونم را باز کن...با تو که باشم، در جاده های تردید،...دستان توانای تو را میبینم ...قلبم در آسمان عشقت ...به پرواز در می آید واز شراب شیرین عرفانت مینوشم ..با تو در آغوش کرامتت ...ساکن میشوم ...با تو هیچ جاده ی پر پیچ و خمی وجود ندارد ...با تو دلم به عطر یاس های برکتت معطر میشود ...تو در جاده های خشکسالی ...تشنگی ام را به برکت نگاهت سیراب میکنی ...خدایا ! هر لحظه شکرت که کنارم هستی و مرا به غیر از خود وا نمیگذاری .
نتایج نهایی یعنی رتبه ها و اینکه کدوم دانشگاهها میتونن انتخاب رشته کنن تا آخر این هفته میاد

پس این نتیجه ای که اومده چی هست چون یکی از دوستام گفت پرستاری اورده منم نمیدونم چی اومده گفتم بپرسم

پس این چیه ک اومده چون یکی از اطرافیان ما گفتن دکتر شده😐

با کنکور سراسری ؟! شاید ترازش خیلی خوب شده احتمال پزشکی قبول شدنش بالا باشه 

آقا من زشتم ب من درخواست دوستی ندید / آجیا شما هم ندین بخدا من روانشناس نیستم هر چی بگین میگم چی بگم یا یه نظر میدم زندگیتون از هم میپاشه 🤧🤧🤧

پس این نتیجه ای که اومده چی هست چون یکی از دوستام گفت پرستاری اورده منم نمیدونم چی اومده گفتم بپرسم

اینا فقط تراز بچه ها هست و درصدایی که تو هر درس زدن .دوستت شاید فکر کرده بتونه پرستاری قبول بشه ولی بعد از ننایج هم به فرصت به داوطلبا میدن برا اعتراض بعد از  چند روز مجاز به انتخاب رشته میشن . اینکه داوطلب تو چه رشته ایی و کدوم دانشگاه و کدوم شهر قبول بشه اواخر شهریور مشخص میشه

اره همه تعجب کردن که انقد سریع مشخص شده و گفته دکترم پس کی مشخص میشه؟  

از یه طرف گفتن تا سه شنبه میاد رتبه ها از طرف دیگه تا ۲۷ ام مهلت اعتراض دادن مشخص نیست فعلا ولی رتبه ها احتمالا ب همین زودیا بیاد نتیجه انتخاب رشته هم یک ماه بعدش امسال هم کنکور چند روز دیر تر از روال همیشگی برگزار شد هم خیلی معطل کردن برا اعلام نتایج 

تراز حدودی برا پزشکی و پرستاری و فرهنگیان چنده

با شرایط امسال اطلاعی ندارم ولی قبلا تراز بیشتر از ۹ هزار احتمال پزشکی قبول شدنش بود پرستاری مینیموم ۷ هزار و پونصد تیپ سه و آزاد قبول میشه بیشتر از ۶۵۰۰ هم فرهنگیان مجاز میشه