2777
2789
عنوان

شوهرم بهم گفت پاندا 🐼 بس دور چشام گوده 💔

| مشاهده متن کامل بحث + 1222 بازدید | 64 پست
فیلر زدم پنج سال پیش اصلا برنگشت کی گفته باید تمدید کنی شیش ماه یه بار  هیالورونیک اسید خودش آ ...

چه خوب از منم کبود و گوده کبودیم از بین میره؟

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
💚اَلسلامُ عَلیکَ یا اَبا عَبدالله وَ عَلَی الارواحِ التی حَلَت بِفِنائک عَلیکَ مِنّی سَلامُ الله اَبَداً ما بَقیتُ و بَقی الیلُ والنّهار وَلا جَعَلَهُ اللهُ آخِرَ العَهدِ مِنّی لِزیارَتِکم السلامُ عَلَی الحُسَین وعَلیٰ عَلی بْنِ الحُسَین وَ عَلیٰ اَوْلادِ الحُسَین وعَلیٰ اَصحابِ الحُسَین💚

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یکی از اشناهامون ژل زد نابود شد چشماش

چرا؟

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
💚اَلسلامُ عَلیکَ یا اَبا عَبدالله وَ عَلَی الارواحِ التی حَلَت بِفِنائک عَلیکَ مِنّی سَلامُ الله اَبَداً ما بَقیتُ و بَقی الیلُ والنّهار وَلا جَعَلَهُ اللهُ آخِرَ العَهدِ مِنّی لِزیارَتِکم السلامُ عَلَی الحُسَین وعَلیٰ عَلی بْنِ الحُسَین وَ عَلیٰ اَوْلادِ الحُسَین وعَلیٰ اَصحابِ الحُسَین💚
چرا؟

چشماش پف کرد بعد رفته بود دکتر حالت موز سفت شده بود زیر چشمش

من مجرمم جرمم اینه که دخترم:)))) کاربر مرد حق درخواست دوستی نداره وگرنه تعلیقه🥱 گاهی اوقات خیلی زود دیر میشود 🙌🏻 سعی می کنم انرژی مثبت بدم 🎈 جمله همیشگی دعام با خدای رنگین کمان هست ❤️💕🌈اگه خواستی بگو تا برای توام دعا کنم🎈

سلام وارادت

بااجازه استارتر

صادقانه بگم به حمایتتون احتیاج دارم میخوام کسب و کار جدید بزنم 

لطفا پیجم رو فالو کنید🙏🏻⚘

من ادیتورم

پیجم امضام👇🏼

واسِه کسی کِه اَزارتِفاع بِتَرسِه بالارَفتَن یِ اِشتِباهِ مَحضِه♥️🕊