2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2805

عزیزم 😢😢حیوون خونگی مثه بچه ی ادمه 

اینقدر وابستگی مییاره 

چیزی‌ست از جنس درد، وقتی که زخمی می‌شوی، از جنس شورمندی، وقتی که عشق را تجربه می‌کنی، از شعف، وقتی به دستش می‌آوری و از اندوه، وقتی دستانت نایی برای مشت شدنی مقابل ستم، در خود نمی‌یابند.                                               من از تمام دنیا شبی بریدم تو را که دیدم... میان چشم مستت چه ها ندیدم تو را که دیدم... غمِ تو را همان شب، که دل سپردم به جان خریدم قسم... به جانِ تو من، به جان رسیدم، تو را که دیدم!  

چه حیوانی داشتی؟ من مرغ مینا داشتم خیلی خوش زبون بود خیلی حرف میزد ومهربون ۱۴ سال تو دستای خودم بزرگش کردم به علت کهولت سن مرد هیچیزی شم نبود خود به خود مرد الان که دوماه میگذره هنوز میرم نگاه قفسش میکنم  

خرگوش لوپ خیلی زیبادوسال شب و روزم بوده الهی🖤 شهرستانم  وفهمیدم یکهفته اس

🥲🥲خیلی سخته

من گربم که مرد یه ماه خیلی حالم بد بود خیلی گریه کردم

هنوزم بعد ۶سال یادم میاد حالم بد میشه

سختیش اینجاست که بقیه اطرافیات راحت میگن بابا حالا یه حیوون بود دیگه چرا بزرگش میکنی داستان رو🥺🥺🥺🥺

شبی شاید رها کردم جهان پر اضطرابم را.....
2810