2777
2789
عنوان

بچها خواستگارم اطلاع نداده شمارشو پاک کنم؟شرایط رو پایین میگم

| مشاهده متن کامل بحث + 1392 بازدید | 102 پست
تابلو هست اخه داستاشون اونایی که اینطوری سنتی خواستگاری میکنن همیشه چندتا رفتن خواستگاری اولم منت ...

چی بگم بهشون

بنویسم شمارتون رو پاک کردم موفق باشید

کاربری دست دونفره ))

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وا مگه لباسه یا کفشه که اگه بهترپیدا نشد برگرده همینو بخره؟😂😂😂

خاستگار سنتی اینا همینن دیگه عاشقش که نیست بگه الی بلا همین میخام

حتما رفتن جای دیگه خاستگاری گفتن اگ‌مورد بهتر بود اون اوکی شه

نشدم که میاییم سراغ ایشون 

وقتی خدا تو آیه هفتم سوره مدثر میفرماید:وَ لِرَبِّكَ فَاصْبِرْ....و بخاطر پروردگارت شکیبایی کن.انگاردستاشو میذاره دو طرف صورتت و میگه عزیزِ دلم اينبارم بخاطرِ من صبر کن
2805
حذف کم ولی بلاک نکن که بفهمن بگن حرص خورده.........................اصلا چرا این کارارو میکنی؟؟؟؟؟؟؟؟ ...

چون من اهل تلافی هستم اول اومدم پاک کنم دیدم اینجوری تااخر عمرم اروم نمیگیرم

کاربری دست دونفره ))
چی بگم بهشون بنویسم شمارتون رو پاک کردم موفق باشید

بیخیال اسی 

هرواکنشی نشون بدی میگن چقد معطل مابودن دوست داشتن باما وصلت کنن خودت گوچیک میکنی

شمارشو بلاک کن تمام اگ خاستن خودشون زنگ‌میزنن ب مادرتون

وقتی خدا تو آیه هفتم سوره مدثر میفرماید:وَ لِرَبِّكَ فَاصْبِرْ....و بخاطر پروردگارت شکیبایی کن.انگاردستاشو میذاره دو طرف صورتت و میگه عزیزِ دلم اينبارم بخاطرِ من صبر کن
خاستگار سنتی اینا همینن دیگه عاشقش که نیست بگه الی بلا همین میخام حتما رفتن جای دیگه خاستگاری گفتن ...

هلان میرم بهش میگم موفق باشید شماره رو پاک میکنم

کاربری دست دونفره ))
چی بگم بهشون بنویسم شمارتون رو پاک کردم موفق باشید

بابا شما چرا با مادر خواستگار عین دوست پسر دوست دخترید😂

باز کن پیام هاشون

صبح بخیره دیگه

باز نکن کلا

اونطوری میفهمه مهم نیستن واست

چون من اهل تلافی هستم اول اومدم پاک کنم دیدم اینجوری تااخر عمرم اروم نمیگیرم

تو فقط داری عجله میکنی........................صبر کن............به موقعش میرینی بش

خودمو.......آرزوهامو.......دلسوزی کردن اطرافیان ..........قضاوت اطرافیان............ مسخره کردناشونو......مسافرتی که دوست دارم برم........خونه ایی که دوست دارم بخرم...............همه رو به خدا سپردم....  
بیخیال اسی  هرواکنشی نشون بدی میگن چقد معطل مابودن دوست داشتن باما وصلت کنن خودت گوچیک میکنی ...

اینجور تااخر عمرم میمونه تو دلم 

که مسخرم کردند

کاربری دست دونفره ))

این چ کاریه چرا شخصیتتو زیر سوال میبری بچه ای مگ این حرفا چیه دختر یکم سنگین باش خوب انگاری پسره انده بعد چند ماه میخوامت یهو غیبش زده عجله نکن گند کاری بالا میاریا شده میگم😂😂😂یهو شاید دارن امتحانت میکنن ک ببین سنگین هستی یا نه 

وا یک هفته میخوای یکی دیگ راه بدی خوب بشین سرجات ازدواجی شدی چرا 😐😐بمون زمان بده ببینن چی میشه خوا ...

قصدش ازدواجه که خاستگار راه میده!

بعدم بفرض خواستگاراسی ازاون بیشعوراست شاید جوابش منفیه ونگفته

براچی موردای دیگه روبه امید خاستگاری گه رف خبر بده نداد ردکنع؟؟؟؟

این چ کاریه چرا شخصیتتو زیر سوال میبری بچه ای مگ این حرفا چیه دختر یکم سنگین باش خوب انگاری پسره اند ...

چون اینکارو کردند اتفاقا میخوام بهشون بگم نظرم مفیه

کاربری دست دونفره ))
2810