2777
2789
عنوان

شوهرم رفته ی قهوه جوش خریده 2میلیون جنگ راه انداختم بیا ببین

| مشاهده متن کامل بحث + 432 بازدید | 23 پست

اگر داره اجاره رو بده وسرسال هم رو پول پیش بزاره وخورد وخوراکتون هم اوکیه و برای پوشاک ومایحتاجتون لنگ نیستید کار شما اشتباه بوده ولی هر کدوم از چیزایی که نوشتم لنگ بزنه حق نداره پولشو بیخود خرج کنه

چ اشتباه ....اگ پاش افتاد شکست چیکار کنه اون موقع گدایی کنن؟؟

وقتی به شوهرش بگه نکن نکن بدتررر میشه شک نکن اینم ولخرجی کنه و درعوض پس انداز کنه

دیدی که سخت نیست تنها بدون من!!!دیدی که صبح میشود فردا بدون من !!!!       این نبض زندگی بی وقفه میزند!!!فرقی نمیکند بامن بدون من💕💕دیروز گرچه سخت...امروز هم گذشت....طوری نمیشود فردا بدون من💕💕💕💕       همیشه میگم مگه آخرش مرگ نیست پس میگذرم❤ به خودم ودنیا سخت نمیگیرم💖💖 توتاپیکایی که مادرا بهم احتیاج دارن سعی میکنم باتوجه به اطلاعاتم کمک کنم😇خوشحال میشم بتونم ی مادر روازنگرانی دربیارم❤❤❤بجای تاپیک خیانت وخانواده شوهرو...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

داری جمع میکنی تو دنیایی که معلوم نیست آخرش چی میشه؟ چندروز پیش دخترعموی ماددم ب رحم تخدا رفت جوون ه ...

دارم ب این فک‌میکنم الان مهمون بیاد دوروز بیشتر بمونه پول نداریم از پسش بر بیایم یا خودش بیفته پاش بشکنه نتونه بره سرکار دیگه نون خشک باید بخوریم

هیچ پس اندازی نداریم

دارم ب این فک‌میکنم الان مهمون بیاد دوروز بیشتر بمونه پول نداریم از پسش بر بیایم یا خودش بیفته پاش ب ...

والا تو این دوره زمونه کسی نمیتونه پس انداز کنه مگه اینکه قرعه خانگی بزداری اون هرماه قسط بده یااینکه تو هم ادای ولخرجی دربیاری و پس انداز کنی..ببین بزار خیالتو راحت کنم اون اصلا تغییر نمیکنه

دیدی که سخت نیست تنها بدون من!!!دیدی که صبح میشود فردا بدون من !!!!       این نبض زندگی بی وقفه میزند!!!فرقی نمیکند بامن بدون من💕💕دیروز گرچه سخت...امروز هم گذشت....طوری نمیشود فردا بدون من💕💕💕💕       همیشه میگم مگه آخرش مرگ نیست پس میگذرم❤ به خودم ودنیا سخت نمیگیرم💖💖 توتاپیکایی که مادرا بهم احتیاج دارن سعی میکنم باتوجه به اطلاعاتم کمک کنم😇خوشحال میشم بتونم ی مادر روازنگرانی دربیارم❤❤❤بجای تاپیک خیانت وخانواده شوهرو...

شوهر احمق منم همینه تا میتونه اشغال میخره  برای شما باز وسیله گرفته برای من مثلا دوره های اموزشی که اصلا نگاهم نمیکنه و کلی چرت و پرت دیگه حقوقشم اصلا کفاف نمیده و مستاجریم بعد ۱۱ سال  

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 
وقتی به شوهرش بگه نکن نکن بدتررر میشه شک نکن اینم ولخرجی کنه و درعوض پس انداز کنه

ولخرجی کنه پاش افتاد شکست چی

🦋 فَإِنَّ مَعَ الْعُسْرِ یُسْرًا إِنَّ مَعَ الْعُسْرِ یُسْرًا یعنی پس (بدان که) با هر سختى آسانى است. آرى، با هر دشوارى آسانى است.🦋خدایا شکرت جوابم دادی بالاخره خوشحالم ک خودکشی نکردم و کم نیاوردم😭🥺❣️

ولخرجی کنه پاش افتاد شکست چی

بهتررر بزار پاش بشکنه درعوض سزش‌ب سنگ خورده

اموزش چی

هر اشغالی که تو نت تبلیغ میکنن جالبه نگاهم نمیکنه یه سری سی دی گرفته بود در مورد موفقیت و این شر و ورها معادل حقوق یه ماهش  بخدا از ده تا پک یکیشو دید  

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم