2777
2789
عنوان

جنسیت دوقلوها

| مشاهده متن کامل بحث + 1075 بازدید | 24 پست
اگر یدونه تخمک‌بوده باشه که تقسیم شده یک جنسن اگر دوتا تخم باشه ممکنه جنس هاشون متفاوت باشه کیسه ها ...

نه دو تا کیسه جدا البته ممکنه سه تا هم باشن دکتر گفته سه تا کیسه هست ولی فقط صدای دوتا قلب بود گفت ممکنه اون‌یکی دیرتر تشکیل بشه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خاله من چهارقلو باردار شد دو پسر دو دختر یکی از پسراش سقط شد الان دوتا پسر داره ی دختر شیش سالشونه😂 ...

چه جالب ما هم همچین شرایطی تو فامیل داشتیم زن پسر عمم دو قلو پسر نا همسان داره چهار قلو بودن دو جفت همسان از هر کیسه یکیش نشد الان دو تا پسر ناهمسان داره

ربطی به مامان و خاله عروستون نداره اصلااا،جنسیت که ارثی نیست ،جنسیت جنین و مرد کرومزومایی که از اسپر ...

اینو میدونستم ولی گفتم شاید واسه دو قلوهای ارث دار فرق بکنه

نه دو تا کیسه جدا البته ممکنه سه تا هم باشن دکتر گفته سه تا کیسه هست ولی فقط صدای دوتا قلب بود گفت م ...

اگر جداست پس ممکنه متفاوت باشه جنسیت ها 

اون یکی احتمال دیرتر لقاح پیدا کرده ، تشکیل میشه ایشالا

گروه مشاوره ماتینا🤍✨️سوالی داشتید در خدمتم🌻🌱
الان میدونین حاملگیش دوقلو هست یا حدس میزنین؟

میدونیم آزمایش داده گفتن دو تا صدا قلب هست ولی سه تا کیسه گفتن ممکنه بچه سوم دیرتر تشکیل شده باشه تا شنبه معلوم میشه اون‌یکی هم هست یا نه