2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مامی تو چاییش قرص ماشین حل کن بده بخوره تا مقصد خواااااابه .... خوردی تا حالا؟ واسه جلوگیری از حالت تهوع میخورم من حسااابی خواب آوره....هر روز تو چاییش بریز
در سینه دلم گم شده،تهمت به که بندم؟ غیر از تو کسی، راه در این خانه ندارد... 🍀
بابا بگو بابام اینام دارن میان شاید روش نشه بگه نمیام
به یکدیگر رحم کنیم! تا خداوندبر ما رحم ‌کند ...و برای همه آنانی که آرزویی دارند ،بخواه تا به خواسته هایشان برسند.من برای تو از عمق وجودم دعا میکنم،تا هر آنچه بر دلت نشسته به لطف خدابرآورده شود.تو هم دعا کن برای آرزوهای دیگران ...آنــوقت خواهی دید که چگونه گره زندگی ات گشوده میشود.به خدایی که تو را باور دارد ،اعتماد داشته باش...تو رسالتی عظیم بر دوش داری.
بری داروخونه بهت میده خخخخخ من وقتی تو ماشین میشینم تو پیچ جاده زود حالم بد میشه این قرص زو میخورم خیلیییی خوبه ولی دیگه میخوابم خخخخخ فک من مادرشوهرت تمام مدت خواب باشه خخخخخخخ
در سینه دلم گم شده،تهمت به که بندم؟ غیر از تو کسی، راه در این خانه ندارد... 🍀
اگه واسه منم پیش میومد کنسلش میکردم.من کلا بدم میاد تو مسافرت کسی تو ماشین ما بشینه حتی اگه از خانواده خودم باشه.چون مدام باهم حرف میزنیم شوخی میکنیم تازه اگه ناراحتم بشم بحثم میکنیم.دوست ندارم کسی از زندگیم سردر بیاره.هرکی میخواد بیاد اما تو ماشین ما نشینه
هیچ اندیشه ای زشت نیست، اندیشه ای که اجبار شود زشت میشود..
عشق آقامون چه پیشنهاد جالب و ناجوانمردانه ای دادی.فک کن هی بیچاره رو بخوابونی بیدار شد باز فورا یکی دیگه.میره که تا آخر عمرش بیاد مسافرت
هیچ اندیشه ای زشت نیست، اندیشه ای که اجبار شود زشت میشود..