2777
2789
مادرشوهر من مخصوصا همراه ما میشد که خرج سفرش بیفته گردنه ما تمام طول سفر دست تو جیب نمیکرد از خوراک و جا و رفت و آمد و سوغاتیش گردنه ما بود اصلا هم براش مهم نبود که آخه شاید ما نداشته باشیم
أللهم أغفر لي الذنوب التي تنزل البلا

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ادمای پررو این حرفا حالیشون نمیشه من انقد تو سفر بهش بی محلی میکردم ندید میگرفتمش باهاش حرف نمیزدم به کاراش و خاسته هاش و حرفاش بی توجهی میکردم ولی هیچ فایده ای نداشت
أللهم أغفر لي الذنوب التي تنزل البلا
عمه من و جاریم همیییییییییشه همممممممممه جا عمم با مادرشوهرش جاریم با مادرش هستن
میشه یه صلوات واسه حاجت روا شدنم بفرستید ❤ اجرتون با حضرت فاطمه زهرا(س) ❤ ◇◇◇◇◇◇◇◇◇◇◇◇◇◇◇◇◇◇◇◇◇◇◇◇◇◇◇◇◇◇◇◇◇◇◇◇◇◇◇◇◇◇◇◇◇◇◇◇◇◇💕 در پیشگـاه خـداے مـن هیچ آرزویـے محـال نیست💕
مامی جون جدا از شوخی یه شام عشقولانه و یه تیپ عشقولانه امشب واسه آقاتون بزن یه آرایش جیگری هم بکن بعد با عشقوه بهش بگو عجقم میشه به مامانت بگی این سفر و با مانیاد ...دلم میخاد مثه اول ازدواجمون عشقولانه باشیم و .....
الکی از طرف یه جایی زنگ بزن بهش یگو تو قرعه کشی برنده شدین تا دو سه رو دیگه جهت هماهنگی های لازم باهاتون تماس میگیریم...دو سه روز دیگه هم باشه روزای مسافرت اینجوری عمرا دیگه بیاد خخخخخخخ
در سینه دلم گم شده،تهمت به که بندم؟ غیر از تو کسی، راه در این خانه ندارد... 🍀
2810