گلمند مدیر عضویت: 1402/01/19 تعداد پست: 3361 عنوان هیچوقت ساندویچ سرد مرغ از این فروشگاهی ها نخرید | مشاهده متن کامل بحث + 337 بازدید | 23 پست واقعا بده 🍦🌸 1402/05/18 | 21:02 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
اربابم عضویت: 1398/06/30 تعداد پست: 20359 یعتی چی ینی اسحال😐 سلام . خوبی :) میشه برای بارداریم یه صلوات مهمونم کنی؟ اگه فرستادی بهم بگو منم واست بفرستم اخه دعای نی نی سایتیا گیراس🥲🫂
هرماینی_گرنجرo عضویت: 1402/04/02 تعداد پست: 7404 ساندویچ سرد فقط از نان رضوی دم حرم امام رضا میخرم خیلی خوبه بنظرم بهداشتی هم عست 😂😂 وای اشرودلای گرمشونننیبار خوردم هیچوقت مزش از ذهنم نمیره ای سرزمین! کدام فرزندها، در کدام نسل ها، تورا آزاد، آباد و سربلند با چشمانِ باورِ خود خواهند دید؟
niaaayeshh عضویت: 1402/02/02 تعداد پست: 2306 ساندویچ سرد فقط از نان رضوی دم حرم امام رضا میخرم خیلی خوبه بنظرم بهداشتی هم عست 😂😂 وای اره اونا که مشهدن عالینمن هنوز مزشو حس میکنم😂🥲البته اونموقع نزدیک شام بود و خیلی گرسنه بودیم از اونا گرفتیم😂شاید بخاطر اونم باشه خیلی خوشمزه بود واقعا چسبید 😋
niaaayeshh عضویت: 1402/02/02 تعداد پست: 2306 وای اشرودلای گرمشوننن یبار خوردم هیچوقت مزش از ذهنم نمیره آخ ارهه و اصلا دیگه تکرار نمیشه 😢😂
پروته_آ عضویت: 1401/06/08 تعداد پست: 2045 منی که الان دارم ساندویچ مرغ گریل میخورم😐 چرا؟ من یه بار همین ساندویچ سرد مرغ گریل شده گرفتم خوردم، یه دل پیچه گرفته بودم که مردم، تاریخ انقضاشم نگذشته بود 🗝
هرماینی_گرنجرo عضویت: 1402/04/02 تعداد پست: 7404 من یه بار همین ساندویچ سرد مرغ گریل شده گرفتم خوردم، یه دل پیچه گرفته بودم که مردم، تاریخ انقضاشم نگ ... ااره کالباس بهتره که البته اونم نمیخرمالان گشنم بود دیدم تو یخچال هست خوردم ای سرزمین! کدام فرزندها، در کدام نسل ها، تورا آزاد، آباد و سربلند با چشمانِ باورِ خود خواهند دید؟
negar1998 عضویت: 1400/08/19 تعداد پست: 8760 وای اشرودلای گرمشوننن یبار خوردم هیچوقت مزش از ذهنم نمیره اووووووفففف دلم خواست طعم بهشتتت قسم یاد میکنم دیگ حرف جیز نزنم ک تعلیق نشم 🤧 شدم مث ۴۰ ساله ها . فحشمم بدی میخندم . آینه آینه 🥲 تازه شم اینقد حرص میخوری خودت خشک میشیا عه چیزه یعنی شیرت منظورم بود 😪آخه چرا حرص چرا داعوا تا وقتی میتونیم با خنده و شوخی همو بزنیم شقه کنیم😔😌
negar1998 عضویت: 1400/08/19 تعداد پست: 8760 وای اره اونا که مشهدن عالین من هنوز مزشو حس میکنم😂🥲 البته اونموقع نزدیک شام بود و خیلی گرسنه بود ... ن واقعا خوشمزست خیلی قسم یاد میکنم دیگ حرف جیز نزنم ک تعلیق نشم 🤧 شدم مث ۴۰ ساله ها . فحشمم بدی میخندم . آینه آینه 🥲 تازه شم اینقد حرص میخوری خودت خشک میشیا عه چیزه یعنی شیرت منظورم بود 😪آخه چرا حرص چرا داعوا تا وقتی میتونیم با خنده و شوخی همو بزنیم شقه کنیم😔😌