2777
2789
عنوان

💪 کالری شماری دسته جمعی چاقها و لاغرها

| مشاهده متن کامل بحث + 46651 بازدید | 23767 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2805

سلام شب بخیر عزیزان. ۷۱ وزنم بود الان ۶۵هستم با قد۱۵۵

رژیم کالری شماری دارم برام سوال هست سعی میکنم کمتر از کالری روز دریافت کنم آیا کمک می‌کنه به کاهش وزن استپ وزنی نمیکنم؟ورزش هم پیلاتس توی خونه در حد نیم ساعت گاهی بیشتر انجام میدم

منم چندسال رژیم گرفتم یه بار از وکتر کرمانی به بار از دکتر تغذیه شهرمون واقعاکلافه شدم خدا انشاالله خیرش بده یکی از آشناهامون بعد از چندماه توعروسی دیدمش واقعانشناختمش بعدکه پرسیدم ازش گفت تحت نظر کسی بوده که رکورددار کاهش وزن 58کیلویی بوده و منوبهش معرفی مرد فمردم الکی واقعا ناامیدبودم انروز منم باربی شدم😭😭بخدا هربار نگاه توآینه میکنم انگار عاشق خودم میشم بچه هانگران چاقی نباشین بخدا معجزه میکنه هررزومیگفت که وسوسه شدی تک بزن باهات صحبت کنم انگار یه حالت مشاوره داشت انگیزه میداد صداش انگار موغقیتشو به من انتقال میدادده تااز فامیلامون بااین خانم دست و پنجه طلا لاغرشدن بخدا نگران نباشین بچه ها هرکی آرزو داره لاغربشه مثل من به آرزوش میرسه اینم شمارش 09335548282 خانم غلامی آیدیشم فکنم samira11.007بود بچه ها معجزه میکنه من که به آرزوم رسیدم از 108 کیلو رسیدم به 58 کیلو 😍👌👌عاشق خودمم به همه دنیامعرفیش میکنم چون از غیرممکن ممکن ساخت

سلااام ازاد جون منم میخوام تپلی بشم قدم ۱۵۸ وزنم ۴۷    

عزیزم این خانم غلامی رکورددار کاهش وزن 58کیلویی هست رژیم چاقی و لاغری و بدنسازی میده بهت پیشنهادمیکنم به خواستت میرسی من از وزن 108 کیلو به 58 کیلو رسیدم خواهرم رژیم چاقی ازشون گرفت واقعا خوشحالم به آرزوم رسیدم دوست دارم به همه دنیا بگم همه منوببینن 😭😭اینم شمارش09335548282خانم غلامی اینستاشsamira11.007

سلام شب بخیر عزیزان. ۷۱ وزنم بود الان ۶۵هستم با قد۱۵۵ رژیم کالری شماری دارم برام سوال هست سعی میکنم ...

سلام عزیزم من ازین کارازیادمردم اصلا هم به نتیجه نرسیدم چون استاپ کردم دیگه کاهش نداشتم چندسال رژیم گرفتم یه بار از دکتر کرمانی به بار از دکتر تغذیه شهرمون واقعاکلافه شدم خدا انشاالله خیرش بده یکی از آشناهامون بعد از چندماه توعروسی دیدمش واقعانشناختمش بعدکه پرسیدم ازش گفت تحت نظر کسی بوده که رکورددار کاهش وزن 58کیلویی بوده و منوبهش معرفی کرد فکردم الکی واقعا ناامیدبودم امروز منم باربی شدم😭😭بخدا هربار نگاه توآینه میکنم انگار عاشق خودم میشم بچه هانگران چاقی نباشین بخدا معجزه میکنه هررزومیگفت که وسوسه شدی تک بزن باهات صحبت کنم انگار یه حالت مشاوره داشت انگیزه میداد صداش انگار موفقیتشو به من انتقال میداد ده تااز فامیلامون بااین خانم دست و پنجه طلا لاغرشدن خیلی هاشونم لاغربودن ازشون برنامه چاقی و حجم گیری عضلات برنامه بدنسازی گرفتن بخدا نگران نباشین بچه ها هرکی آرزو داره لاغربشه یا چاق  مثل من به آرزوش میرسه اینم شمارش 09335548282 خانم غلامی آیدیشم فکنم samira11.007بود بچه ها معجزه میکنه من که به آرزوم رسیدم از 108 کیلو رسیدم به 58 کیلو 😍👌👌عاشق خودمم به همه دنیامعرفیش میکنم چون از غیرممکن ممکن ساخت

دروغگو 

واقعا راست گفتی درغگوان چون این بنده خدا نه پکیجی داشت نه دارو نه مواد شیمیایی فقط باغذاهای روزانه چندسال رژیم گرفتم یه بار از دکتر کرمانی به بار از دکتر تغذیه شهرمون واقعاکلافه شدم خدا انشاالله خیرش بده یکی از آشناهامون بعد از چندماه توعروسی دیدمش واقعانشناختمش بعدکه پرسیدم ازش گفت تحت نظر کسی بوده که رکورددار کاهش وزن 58کیلویی بوده و منوبهش معرفی کرد فکردم الکی واقعا ناامیدبودم امروز منم باربی شدم😭😭بخدا هربار نگاه توآینه میکنم انگار عاشق خودم میشم بچه هانگران چاقی نباشین بخدا معجزه میکنه هررزومیگفت که وسوسه شدی تک بزن باهات صحبت کنم انگار یه حالت مشاوره داشت انگیزه میداد صداش انگار موفقیتشو به من انتقال میداد ده تااز فامیلامون بااین خانم دست و پنجه طلا لاغرشدن خیلی هاشونم لاغربودن ازشون برنامه چاقی و حجم گیری عضلات برنامه بدنسازی گرفتن بخدا نگران نباشین بچه ها هرکی آرزو داره لاغربشه یا چاق  مثل من به آرزوش میرسه اینم شمارش 09335548282 خانم غلامی آیدیشم فکنم samira11.007بود بچه ها معجزه میکنه من که به آرزوم رسیدم از 108 کیلو رسیدم به 58 کیلو 😍👌👌عاشق خودمم به همه دنیامعرفیش میکنم چون از غیرممکن ممکن ساخت

سلام. میشه منم بیام؟ قد ۱۶۴ وزن فعلی ۹۴ وزن هدف اول ۸۰ هدف نهایی ۶۴

بچه ها صدای منو به همه تپل هایی که فکرمیکنن دنیا به آخر رسیده برسونین تا به آرزوسون برسن چندسال رژیم گرفتم یه بار از دکتر کرمانی به بار از دکتر تغذیه شهرمون واقعاکلافه شدم خدا انشاالله خیرش بده یکی از آشناهامون بعد از چندماه توعروسی دیدمش واقعانشناختمش بعدکه پرسیدم ازش گفت تحت نظر کسی بوده که رکورددار کاهش وزن 58کیلویی بوده و منوبهش معرفی کرد فکردم الکی واقعا ناامیدبودم امروز منم باربی شدم😭😭بخدا هربار نگاه توآینه میکنم انگار عاشق خودم میشم بچه هانگران چاقی نباشین بخدا معجزه میکنه هررزومیگفت که وسوسه شدی تک بزن باهات صحبت کنم انگار یه حالت مشاوره داشت انگیزه میداد صداش انگار موفقیتشو به من انتقال میداد ده تااز فامیلامون بااین خانم دست و پنجه طلا لاغرشدن خیلی هاشونم لاغربودن ازشون برنامه چاقی و حجم گیری عضلات برنامه بدنسازی گرفتن بخدا نگران نباشین بچه ها هرکی آرزو داره لاغربشه یا چاق  مثل من به آرزوش میرسه اینم شمارش 09335548282 خانم غلامی آیدیشم فکنم samira11.007بود بچه ها معجزه میکنه من که به آرزوم رسیدم از 108 کیلو رسیدم به 58 کیلو 😍👌👌عاشق خودمم به همه دنیامعرفیش میکنم چون از غیرممکن ممکن ساخت

2810