2777
2789
عنوان

💪 کالری شماری دسته جمعی چاقها و لاغرها

| مشاهده متن کامل بحث + 46655 بازدید | 23767 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

https://www.ninisite.com/discussion/topic/1461216/انواع-تجهیزات-و-ژل-های-لاغری-مصرف-خانگی-و-سالن?postId=47278125

بچه ها سل لیت و چاقی مقاوم موضعی با رژیم تنها و حتی ورزش به تنهایی برطرف نمیشه نیاز به خون رسانی و عملکرد موضعی داره اونایی که لاغر کردن میدونن که بعضی عضوا هر چقدر لاغر میشی بازم ناهماهنگ هستن و نامتناسب 

به اینجا سر بزنید برای لاغری موضعی

دوستان عزیز بایید برای یکبار هم که شده متفاوت تر از قبل به مقوله تناسب اندام نگاهی بیندازیم، چاق بودن خود یک بیماری است که تنها ریشه در ذهن شما دارد و به هیچ وجه یک مبحث جسمی نیست ،افراد چاق از لحاظ روحی به خوردن اعتیاد دارند ،پس اگر بتوانیم این بخش را اصلاح کنیم به راحتی می توانیم به اندام دلخواه خود دست پیدا کنیم و مهمتر از آن متناسب بمانیم ، من به شما شیوه ای را پیشنهاد میکنم به نام " تناسب اندام به مِتد A.J" که یک روش بین المللی است و در ایران برای اولین بار در حال برگزاریست ،لطفا این ویدئو رو که یک نفر تونسته با کمک از این روش 95 کیلوگرم وزن کم کنه رو ببینید .

با احترام به عزیزی که این تاپیک رو ایجاد کرده اگر تمایل داشتید بیایید به این تایپیکی که الان ایجاد کردم و تعهد من رو که به صورت تصویری ضبط کردم رو ببینید که وزن 112 کیلوگرم دارم و تا عید به وزن 90کیلوگرم می رسم .(این روش رو قبلا خودم تست کردم و از 120 کیلوگرم ظرف یک ماه به 112 کیلوگرم رسیدم).

امیدوارم که همه به وزن دلخواهتون برسید و مهمتر از اون متناسب بمونید.

واسه وزن کم کردن باید یا همراه داشته باشی که مشوقت باشه یا خیلی اراده داشته داشته باشی که ولش نکنی . الان دیگه کسی پایه نمیشه که تا آخر راه بمونه . واسه همین به نظر من بهترین راه حل داشتن یه همراه هوشمند با خودمونه . تازگی ها اگه اطلاع داشته باشید دستبندهای گام شماری اومده که بهش هدف رو میدید و در تمام لحظه ها این دستبندهای هوشمند وضعیت شما از قبیل مسافت طی شده و کالری سوزانده شده و ضربان قلب و غیره را چک و آنالیز می کنه . با هر گوشی همراهی که دارید هم به راحتی ست میشه و اطلاعات را در گوشی همراهتان به شما یادآوری می کنه که به نظر من امتحان کنید . من مدل شیاومی اون را گرفتم . اگه مدت زیادی را هم بی تحرک باشید بهتون اخطار می ده و حتی خواب رو آنالیز می کنه . و آلارم ساعتش بدون اینکه فرد کنار دستی تون متوجه بشه فقط شما را بیدار می کنه . تکنولوژی خیلی جالبیه . من ازش راضیم شما هم چک کنید . ازین فروشگاه گرفتم چون پیک اش رایگانه حتی اگه خریدتون بیست هزار تومن باشه...

https://falude.com/xiaomi-smartwatch/مچ-بند-هوشمند-شیائومی-مدل-mi-band-2/

2810