2777
2789
عنوان

💪 کالری شماری دسته جمعی چاقها و لاغرها

| مشاهده متن کامل بحث + 46666 بازدید | 23767 پست
سلام روزتون پراز انرژی دوستان عزیزم از همه که جواب دادن ممنونم
اریانا جان مبخوایم شعبه دو بزنیم بیشترا هم موافقن عزیزم شما تاپیک روبزن وادرس وبزار اینجا یه جدول خوشگل هم بزن صفحه اول فدای تو.....
سلام بچه ها صبحتون بخیر منتظر شعبه ۲ هستیم من دیشب با ۵۹۰ بستم امروزم بتونم با ۵۰۰ ۶۰۰ ببندم که فردا مهمونی ام راستی کالری یه دونه شیرینی ساقه عروس چقدره؟
خدایا به امید خودت نه بنده های بی خودت

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام منم تا الان 225خوردم.بچه ها بعضی غذاهای من دراوردی ومحلی رو چطور حساب کنیم من حوصله ندارم یکی یکی وزن کنم وبپزم مثلا یه آشی میپزیم با اسفناج وچغندر وعدس وآرد بدون پیاز داغ چند کالری بزنم من به اندازه آشهای دیگه زدم خیلی زیاد شددد ولی فکر کنم اینقدر کالریش نشه شما که واردین بگین قاشقی چند بگیرم؟
نجی جون سیب زمینی سرخ کرده و تن ماهی جفتش چاق کننده اس

فقط 9 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اگر میدونستید ۹۰درصدِ آدمای دورتون از خوشحالی و موفقیتتون خوشحال نمیشن، هیچوقت چیزی که صددرصد قطعی نشده رو به هیچکس نمیگفتید‌ 😊
من صبحونم دو قاشق نشاسته ریختم تو آب با یه قاشق شکر یه کم حرارت دادم که بپزه زیاد سفت نشد برا گلو درد خوردم نمیدونم چنده کالریش؟
لطفا از پیج من در اینستا دیدن کنید. با تشکر.Orifame1396_1396
الان تاپیک و میزنم و آدرسش و میزارم

فقط 9 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اگر میدونستید ۹۰درصدِ آدمای دورتون از خوشحالی و موفقیتتون خوشحال نمیشن، هیچوقت چیزی که صددرصد قطعی نشده رو به هیچکس نمیگفتید‌ 😊
سلام کالری من تا الان۱۷۵ باشگاه بودم امروزسایزووزن داشتم خداروشکراضاف نکرده بودم بااینکه این ۲هفته همش پرخوری کرده بودم سایزمم کم. شده بود رووزنه اونجاوزنم۵۷بودتازه صبحونم خورده بودم
خدوندا‌:آرامشی عطافرماتابپذیرم آنچه راک نمیتوانم تغییردهم شهامتی تاتغییردهم آنچه راک میتوانم ودانشی که تفاوت این دورابدانم آمییییین
سلاااام ملام چطوریایید باربی خوشگلا؟؟؟
من از تمام صبح هایم فقط همانی را به یاد دارم که تو در آغوش من لبخند میزدی وگرنه باقی طلوع ها همگی شب اند بی تو  حال و هوای بارداری شاید دوباره تکرار شود ولی فرشته ی من ، من با تو مادر شدم  ممنونم که تنهایی رو برام بی معنی کردی، ممنونم که روزگارمو پر کردی ،ممنونم که بالغم کردی ،بزرگم کردی، عاقلم کردی، عاشقم کردی
آریانای قهرمان برو بزن تاپیک رو ببینم چی کار میکنیاااا ولی بچه ها تاپیک جدید شد پراکنده نشیداااااااا تا دور همیم اراده مون قوی میمونه
من از تمام صبح هایم فقط همانی را به یاد دارم که تو در آغوش من لبخند میزدی وگرنه باقی طلوع ها همگی شب اند بی تو  حال و هوای بارداری شاید دوباره تکرار شود ولی فرشته ی من ، من با تو مادر شدم  ممنونم که تنهایی رو برام بی معنی کردی، ممنونم که روزگارمو پر کردی ،ممنونم که بالغم کردی ،بزرگم کردی، عاقلم کردی، عاشقم کردی
2810