2777
2789
عنوان

💪 کالری شماری دسته جمعی چاقها و لاغرها

| مشاهده متن کامل بحث + 46667 بازدید | 23767 پست
مامان لیانا خوش اومدی .. 2_3 روز در هفته روزه بگیر خیلی خوبه ولی روزای دیگه فقط کالری شماری کن .. مهرآسا گلی خوبم عزیزم

فقط 9 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اگر میدونستید ۹۰درصدِ آدمای دورتون از خوشحالی و موفقیتتون خوشحال نمیشن، هیچوقت چیزی که صددرصد قطعی نشده رو به هیچکس نمیگفتید‌ 😊

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من امشب و با کسر 300 تا ورزش با 600 بستم.. سما جون تولدت مبارک عزیزم

فقط 9 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اگر میدونستید ۹۰درصدِ آدمای دورتون از خوشحالی و موفقیتتون خوشحال نمیشن، هیچوقت چیزی که صددرصد قطعی نشده رو به هیچکس نمیگفتید‌ 😊
دلین جونم ببخش عزیزم یه لحظه احساس کردم یه چیزی یادم رفت بگم.آزاد جون سرش خیلی شلوغه و فکر نمیکنم بتونه مثل قبل بیاد و با شناختی که ازش داریم هم بعید میدونم که ناراحت بشه.فقط یه نفر تاپیک بزنه که مرتب بتونه بیاد و وزنها رو توی صفحه اول بنویسه و باهامونم همراه باشه تا اخرش
.
همیشه هم حذف کردن راهِ چاره نیست... گاهى باید بعضى ها را نگه داریم، تا زل بزنند به خوشبختىِ مان... که ببینند بعد از آنها، زندگى همچنان ادامه دارد!    عضو گروه قرمز بامداد خمار :وزن شروع ۸۱ 🙈    وزن هدف اول 75👸💪وزن هدف دوم 70😎وزن هدف نهایی 48😍😍من میتونم😉😉                         وزن فعلی : ۸۱👈۷۸.۵
2810