2777
2789
عنوان

💪 کالری شماری دسته جمعی چاقها و لاغرها

| مشاهده متن کامل بحث + 46679 بازدید | 23767 پست
اینقد پریدم هوا جلو شوهری. ثداش زدم بیاد ببینه خودش. خخخ. لخت بودم جلوش. سوتینمم گشاد شده. بعد با یه نگاه حسرت باری به سوتینم کرد چراغ جون من و مامانم کلا بنیه ضعیفی داریم و در صورت نخوردنه گوشت سرگیجه میشیم. ینی مامانم اگه سه روز گوشت نخوره فوری سرگیجه میشه. منم سه روز قبل سرگیجه هام شرو شد. چند روزی بود تخم بلدرچین نمیخوردم. سه روز خوردم بهترم حالا. البته این وایه بدنه من جواب میده.شاید مشکل تو یه چیزه دیگه باشه. اما کلا تخم بلدرچین سرشار از خاصیییتهه و کالریه خیلی کمی داره خسته نباشی اریانا جون. راستی بچه ها گوشت خورش و جدا باید حساب کرد؟ مهراسا من تا دو سه ماهه قبل میگفتم دخترم دو سالش بشه میرم اقدام. اما الان نمبخوام میخوام پیشرفت کنم شاید بعدا پشیمون شم اما با اومدن بچه ی دوم هم دیگه وقتی واسه خودم نمیمونه. هوووممم. غصم گرفت.
قراره دوباره این راه و برم🍀 اما ایندفعه با مدیریت صحیح💪
وزن جدید مبارک عسل ناز جان کالری امشبم ۷۱۴ امروز کلی تو خونه ورزش کردم خیلی بهتر از بی تحرکی هست از یکم تا الان که ۱۳ روز میگذره فقط نیم کیلو کم شدم !مهمانی و خونه مامان خیلی رو رژیمم اثر بد داره'دیشب همه زوم بودن رو بشقاب من
هر چه تبر زدی مرا زخم نشد جوانه شد 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آترین جون ناامید نشو
درست مثل من که ناامید نیستم
هر وقت میریم بیرون میرم سر کمد لباسام مانتو رو میبینم که گفتم برا عید میپوشم انگیزه میگیرم منم این 13 روز رو 400 گرم کم کردم
لطفا از پیج من در اینستا دیدن کنید. با تشکر.Orifame1396_1396
به به عسل ناز بانو چشم شما روشن هشتادی شدنت مبارک حالا منم امتحان میکنم شاید خوب شدم ممنون من هیچ وقت گوشت خورشت رو جدا حساب نکردم!
اون امتحانی که تو مدرسه به خاطر کم شدن نمره ش کلی غصه خوردیم و از این و اون حرف شنیدیم الان کوووچکترین اهمیتی واسه مون نداره!!! چندسال دیگه نظرمون نسبت به امروز هم همینه! پس بی خیال!!! هرچی آرزوی خووووبه مال ما :)
سلام دوستای گلم ،روشنا جون من دقیق نمیدونم رژیمی هست یا نه ولی دنبالش میرم فعا هم تا تثبیت میخورم نمیخوام خیلی از حد بگذرم اگه با برنامه غذا بخورم کمتر چاق میشم ،فعلا که باید دید خدا چی میخواد اگه این ماه باردار نشدم رژیممو ادامه میدم ،
خیلی از آدمها هستند که به شما میگویند : " نمیتوانی! " کاری که باید انجام دهید این است که برگردید و بگویید : " حالا تماشا کن ... "
عسل ناز جون بنظرم رژیم رو ادامه بده تا یکم وزنت کمتر شه من قدم بلنده الان اگه منو ببینی چاق نیستم و پر نشون میدم ولی خوب بنظرم باید خودمو لاغر میکردم بیشتر ، یکم که وزن کم کردی اگه شرایطشو داری حتما دومی رو بیار یادمه گفتی سی سالته ، عزیزم سنی نداری ولی برای بچه دار شدن اعصاب میخوای و هر چی سن برای بارداری بیشتر شه خطراتش بیشتره ،دومی رو بلاخره باید اورد پس بیار و با خیال راحت برو سر کار ،البته شرایط خودت رو همه جوره بسنج ، روشنااا جونم مرسی از ارزوی قشنگت
خیلی از آدمها هستند که به شما میگویند : " نمیتوانی! " کاری که باید انجام دهید این است که برگردید و بگویید : " حالا تماشا کن ... "