2777
2789
عنوان

💪 کالری شماری دسته جمعی چاقها و لاغرها

| مشاهده متن کامل بحث + 46655 بازدید | 23767 پست
لیلی شرمنده ام نکن عین گرگ گرسنه بودم ظهر
زمانی که کرکس ها بالای سرم انتظار میکشیدند زمزمه میکردند که وقتت تمومه، من دوباره ایستادم 💪😊 وقتی که فکر میکنی که آخرین فرصت هم از دست رفته، دوباره فکر کن!
فتانه جونم خوش اومدی سایز سینتو چرا کم کنیییی بده من وزنت ایده آله فکر کنم به هر حال ملکه جان خواستی اطلاعات بده وارد سیستم کنم
زمانی که کرکس ها بالای سرم انتظار میکشیدند زمزمه میکردند که وقتت تمومه، من دوباره ایستادم 💪😊 وقتی که فکر میکنی که آخرین فرصت هم از دست رفته، دوباره فکر کن!

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سینه هام خوشگله ها همه فک میکنن پروتز کردم ولی میخام یه سایز کم بش لاغر تر دیده بشم نه بابا گامبوام خخخخخخخخ شکمم خیلی گنده است میزنه تو همه چی بیرون ولی لاغرش میکنم با ورزش و رژیم باشه سایزام و میدم بهت حتما
من شام یه دونه رون مرغ کوچولو میخورم با یه ظرف بزرگگگگگگ سالاد که توش آبلیمو و ماست و سبوس و تخم کتان ریختم با یه لیان شیر و سبوس جو دو سر البته شیر و سبوس برای عصرونه و میان وعده ام هست رای خاصیتش میخورم گاهی مرغ و نمیخورم با سالاد و جاش یه ظرف گنده سالاد میخورم فقط موندم چرا لاغر نمیشم خخخخخخخخ شبا هم حلقه میزنم چای سبز میخورم ناهارم سر کار هست برنجیه ولی سعیمیکنم زیاده روی نکنم بین روز هم میوه و چای سبز و خرما صبونه هم 2 تا ساقه طلایی و چایی و یه خرما
عجب تلاشی داری دختر😍😍 وزن و وزن هدفت و قدتم بده انقدم از سینه هات تعریف نکن بگو ماشالا اینجام مرد رد میشه دیگه ننویس غیرتی شدممم
با اینا که گفتم به نظرت در طی چند ماه 5 کیلو کم میشه؟ من نمیتونم رژیم سخت بگیرم راستش بابت کار زیادم ولی میتونم کنترل کنم غذام و مثلا تو سه ماه هم بتونم 5 تا کم کنم و شکمم کم شه برام کافیه فقط درگیر شکم و معده ام
من از 2384 کالری امروز فقط 2011 تاشو خوردم با 4 لیوان اب و 75 گرم پروتئین که باید 120 اینا میشد
خدایا شکرررت خوشبختی یعنی من و تو و خدا تا ابد در کنار هم با تمام چیزهای خوبی که خداوند بهمون میبخشه عشق سلامتی ثروت خوشبختی 😍😘
فتانه به نظر من تو سه ماه میتونی، تو تلاشت خیلی زیاده تغذیه ت هم که عااالیه، با رژیم سخت موافق نیستم همینکه کنترل کنی کافیه، برنجت تو هر وعده چند قاشقه مثلا؟ الان چند وقته ورزشاتو مداوم انجام میدی ؟؟
خوشبخت ، آفرین بنظرت بهتر از قبل شدی یا‌نه؟
نه عزیزم چی از 20 تا 3 تا ست 10 تایی برو بینش 30 ثانیه استراحت واسه چربی سوزی توی 1 دقیقه 150 قدم راه برین از روزی 5 دقیقه شروع کنید تا برسه به 30 دقیقه
خدایا شکرررت خوشبختی یعنی من و تو و خدا تا ابد در کنار هم با تمام چیزهای خوبی که خداوند بهمون میبخشه عشق سلامتی ثروت خوشبختی 😍😘
بچه ها بزارید تجربه ام راجع به پیاده روی بگم شاید به دردتون بخوره اول اینکه حتما یه شلوار و کفش راحت بپوشید با شلوار جین داغون میشید بعد اینکه دوساعت قبل از اینکه برید پیاده روی غذا نخورید.فقط در حد دوتا خرما مثلا بعد اینکه حتما بطری آب همراهتون باشه همش اهنگ شاد و بندری گوش ندین چون سر درد میگیرید. بینش آهنگ آروم هم گوش بدین من سه شب رفتم پاهام داشت میترکید از درد. یه شب استراحت کردم و دوباره رفتم که میشه امشب. فوق العاده بود. هم سبک قدم برمیداشتم. هم خسته نشدم. هم اینکه پاهام اصلا درد نمیکنه و بدنم عادت کرده
آشوبم.. آرامشم تویی..!!
ازاد نمیدونم من تو این دو روز حس میکنم بیشتر خوردم امیدوارم بدنم انرژیش بره بالا
2810