🌸 خانومای گل واسه کاهش وزن عجله نداشته باشید
کشتی گیر که نیستیم بخوایم به مسابقات برسیم😃
ببینید کاهش وزن سریع نه تنها به همون سرعت برمیگرده بلکه عوراضش ایناست:
ریزش موها، چین و چروک و شلی پوست صورت و بدن، ضعف اعصاب، افت فشار خون و ضعف و بیحالی، پوسیدگی دندانها، بروز سنگ کیسه صفرا، ورم و زخم معده، یبوست و حتی افسردگی
👗 میخوایم بدنی متناسب، خوش هیکل و سلامت داشته باشیم
کالریتونو که محاسبه کردید سعی کنید زیگزاگی بخورید
یعنی چی؟
یعنی اگر مثلا قراره روزی هزار و دویست تا بخورید واسه کاهش نیم کیلو در هفته،
یه روز ۱۲۰۰، یه روز ۱۰۰۰ و یه روز ۹۰۰ بخورید
یه روز زیاد یه روز کم
منظم نباشه کالریتون که استپ وزنی نکنید
🚨🚨یه نکته مهم دیگه واسه اینکه بدنتون وارد دوران قحطی نشه
یعنی چی؟
یعنی کاهش وزن سریع و نخوردن ها و کم خوری ها و گشنگی های پیاپی باعث میشه بدن در برابر لاغری مقاومت کنه و فکر کنه داره شما در قحطی هستید!
در نتیجه نه تنها چربی سوزی نمیکنید بلکه بدنتون بنابر مکانیزم دفاعی شروع به چربی سازی میکنه!
و اینجوری میشه که کاهش وزنتون به مشکل میخوره
واستپ وزنی میکنین
کالریتونو چندین روز پیاپی زیر هزار نذارید باشه تا استپ وزنینکنید و سوخت و ساز بدنتون راه بیفته و بسوزونین
📝📝اینم طرز کار با کرفس واسه دوستانی که میخوان باهاش کار کنن:
🚨🚨ابتدای کار بگم معمولا کالری ای که کرفس میده برای کاهش وزنمون زیاده ، اگر میزان کالریتونو برای کاهش نیم کیلو در هفته (بیشترش توصیه نمیشه) از زیباتن بگیرید و اون مقدارو مرز کالریتون قرار بدین 🌱🌱اون دایره وسط که میزان کالری ای که خوردی و کالری پیشنهادی کرفس که باید بخوری رو میگه،
زیرش میزان وزنتو زده که اگه تغییر کردی تغییرش بدی، بعد یه آیتم آزمایشی هست که فعلا کاری باهاش نداریم و گزینه میزان آب خوردن روزانه
نگاه کن میزان کالری مناسب خودتو و میزان پروتئینتو مشخص کرده،
حالا میخوام بگم چجوری غذایی که میخوری وارد کنی که کرفس کالریشو برات بزنه به حساب
اون پایین دست راست نوشته افزودن غذا،
اونو میزنی دسته بندی غذا هارو نوشته
اگرم سریع خواستی پیدا کنی میتونی سرچ کنی
غذا رو که انتخاب کردی میزانی که مصرف کردی و وعده ی غذاییتو انتخاب میکنی و ثبتو میزنی
بعضی چیزا رو کرفس نداره من خودم اضافه میکنم
مثل پنیر لبنه
تو قسمت اضافه کردن غذا، اضافه کردن غذای جدیدو بزن و میزان کالریشو تو صد گرمش،که از روی بسته بندی یا از تو نت بدست آوردی وارد کن و ثبتو بزن
راستی چیزای وزن کردنیم وزن کن و بعد بخور که بدونی چقدر باید وارد کنی
❤💙💚💛💜