بورک پنیری
خمیر یوفکا رو پهن میکنی تو سینی فر که از قبل کمی روغن زدی
بعد روش ترکیب (تخم مرغ یدونه شیر یک لیوان روغن مایع نصف لیوان) رو میزنی
بعد یه لایه یوفکا
روی اون پنیر و جعفری میریزی
بعد بازم یوفکا
روی یوفکا باز ترکیب اون مایعی که گفتم
اینو هی تکرار میکنیم چند لایه
بعد هرچی از ترکیب مایعی مونده اخرسر میریزیم روش
خواستی روش کنجدم میریزی و میزاری تو فر تا روش طلایی بشه
اینو از همسایه ترکیه ایم یاد گرفتم
هفته ای دو بار اون میپزه واسه هممون و یه بار من 😁