2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ببین درمان خاصی نداره فقط باید دو تا نکنه رو توجه کنی که هرچی زودتر بچه دار شی و اینکه کسایی که دارن با قرص سعی میکنن پریود نشن و یا در حد کم پریود شن چون با هر بار پریود شدن این بیماری بدتر میشه و شانس باروری پایین تر میاد اگه متاهلی سری اقدام کن 

خسته شدم از اینکه باید برای همه خوب باشم منم یه جاهایی دلم میخواد بخاطر خودم با همه بد باشم مگه خودم چشه؟

دکتر بهم گفت درمان نداره مثل اینکه اندومترویوز در واقع یه جور چسبندگیه  بیشتر وقتا از عمل کیست تخمدان و عملای دیگه به وجود میاد چون من چند سالپیش عمل تخمدان انجام داده بودم وتازگیا که همون قسمت درد داشتم مداوم سونو که دادم بهم گفتن آندومترویوزه که عوارضی مثل درد و لکه بینی و کیست و نازایی و اینا داره ولی تشخیص دقیق آندومتریوز ساده نیست با سونو مشخص نمیشه آزمایش خون و سونو خاصی داره 

درمان نداره  وقتی یاییسگی رخ بده رشد کیست ها متوقف میشه 

عمری صبور، درد کشیدی، چه بی صدایک روز صبح زود، پریدی، چه بی صداراحت بخواب، ای گل نیلوفری، بخوابما مانده ایم و غربت بی مادری، بخواب.............. خدا همه رفتگان خاک رو بیامرزه روحشون شاد  ممنون میشم برای شادی روح مادرم صلوات بفرستید.

پیش دکتر متخصصش باید بری. بسته به مشکلی که داری تشخیص میده از چه راه درمانی ای استفاده کنی. بیشترشون روش لاپاراسکوپی رو استفاده می کنن که بخوان بافتهای اضافی اندومتر رو در بیارن. یکی از آشناهام که رفت برای برداشتنش خداروشکر الان دیگه حالش اوکیه. پیش دکتر مهر آبادی رفت براش با لاپاراسکوپی در اورد. 

منم دچارشم

دوستان سلام 

چون فکر می کنم خیلی ها درگیر اندومتریوز و کیست تخمدان هستند تجربه ی درمان یک ماهه خودم رو میزارم 

شهریور به علت خونریزی شدید و طولانی شدن پریود سونو دادم در سونو ضخامت رحم 17 بود و یک کیست 38 میلیمتری در تخمدان 

البته تعدادی هم فیبروم 

بلافاصله درمان رو با دستورات طب ایرانی شروع کردم خونریزی بعد از دو روز تمام شد و از 2 /7 دمنوشها و سایر کارها رو شروع کردم 26 /7 پریود شدم روز اول خونریزی با خون کمرنگ و حجم کم . روز دوم از حدود ساعت 9 درد شدید مثل زایمان و ... سه ساعت بعد دفع یک تکه ی بافت دار حدود 15 سانتی و ادامه ی پریود تا 6 روز با خون روشن و کم

امروز دو روز بعدا ز پاکی ،سونو دادم ضخامت رحم 5 شده بود و کیست هم مشاهده نشد 

فیبرومها رو دکتر گفت کوچکتر شده منتها من برای درمان فیبروم هنوز اقدامی نکرده بودم و دکتر هم گفت باید 6 ماه بعد سونو بدم برای فیبرومها 

اما حالا که خیالم از اندومتریوز و کیست راحت د روی فیبرومها کار می کنم 

دمنوشهای مصرفی من گزنه و زیرفون 

اب حاصل از خیساندن برگ گردو 

قرص ویتاگنوس 

انرژی درمانی تخصصی برای اندومتریوز و کیست تخمدان راست

مصرف کاچی ویژه ی بانوان ( 15 ادویه ) سه بار در هفته

عزیزم این دستور رو از کی گرفتین؟ منظورم اینه به جای خاصی مراجعه کردین؟

سلام عزیزم 

خواهرم ماما هست و متخصص طب سنتی فارغ التحصیل علوم پزشکی ایران 

با نظر اون انجام دادم 

البته انرزی درمانی رو خودم زیر نظر آقای دکتر هاشمی آموزش دیدم