2777
2789

چون اولا ۱۰ ساعت طولش میدن مثلا مینویسن ۷ صفحع بگید بزبزبز کوکوکو تا بعد من ص ۷ میزارم میبینی میشه ص ۷ یارو تازه یادش میاد عع بلد نیست عکس بژارع 😐😐🥶 یا میبینی مثلا گفته بیاید عکس عشقم بزارم بعد ۱۰۰ ص میگذره یارو عکس خر میزاره 😑 حتی اگ زود هم عکس بژارن میدونی اژ چن تا تاپیک ک بتونی نظر بدی جا میمونی 😂😂

برای سلامتی ظهور اقا امام زمان صلوات بفرستید 🤍�

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نصف شبی خیلی خندیدم با تاپیکت🤣🤣🤣

در حال تحصیل در رشته تجربی/عاشق نجوم و فضا/علاقه مند به موسیقی و رقص و کتابخوانی/شخصیت بسیار درونگرا و آروم و جدی/عاشق انرژی مثبت دادن به بقیه ام برای همین در اکثر تاپیکا انرژی مثبت میدم 🤍✨/حامی طبیعت و محیط زیست/منطق دان هستم همیشه به هر موضوعی از نظر منطقی نگاه میکنم نه از نظر احساسات/ بسیار عاشق تنهایی و سکوت/عاشق موقعیت و داستان های ترسناک هستم/از نگاه کردن به ماه هیچوقت خسته نمیشم بسی زیباست»»»🤍✨/در هر زمینه ای تا حدودی اطلاعات دارم کمکی خواستین میتونم کمک تون کنم(:🤍✨دختری از نسل کوروش بزرگ قوم ترک یک جرقه می‌تونه شروع یک آتش بازی فوق العاده باشه✨ freedom•~ سن شما فقط نشون میده که چند بار به دور خورشید گشتید و صرفا نشانه ی عاقل بودن شما نیست یکی ممکنه تو ۱۵ سالگی عاقل بشه یکی ممکنه تو ۶۰ سالگی هنوزم آدم عاقل و بالغی نشه پس سن فقط یک عدد هست»»»»

خخخ اره میزاره حذف میکنه اونم هس

دخترم نفسم ،   محمد عشق مامان پس کی میای                        .غمت داغونم کرد الان باید تولد یه سالگیتو میگرفتم الهی ک بمیرمممم واسه هرشب اشک ریختنام برات .اگه صدتا بچه دیگه بیارم تو رو فراموش نمیکنمممم ...خدایا امتحان بسته دیگه حقمو بده تا کی انتظارر ،،

من میرم ولی تا 5-6 تا پست فقط میتونم صبر کنم در غیر اینصورت حتما میرم از تاپیک 

پست هم معمولا نمیذارم تا استارتر بدونه که باید احترام بذاره 

خیلی دوست دارم بدونم اونایی که سلام رو «س» و جواب رو «ج» می نویسن ، با این صرفه جویی در زمان به کجا رسیدن ؟         / لطفا واسه سلامتی همه نی نی ها و پسر من یه صلوات بفرستین😍❤️