2777
2789
عنوان

چیکار کنم با این بچه بدغدا اخه من دیکه نابود شدم

| مشاهده متن کامل بحث + 76 بازدید | 59 پست
اول حتما کنار غذاش ماست باشه دوم دوساعت قبل از غذا شیر نده تو تنهایی بهش غذا بده چون بچه ها باهوشن و میدونن اگه کسی باشه ده شما نمیتونی چیزی بگی من پسرم اخرت بد غذایی بود میبردمش راه پله یا پشته بوم شده بود به زور هم بهش میدادم یه سال هول واقعا سخت بود
عزیزم 13 دی اسمانی شدی دلم برات تنگ میشه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ستایا بانوآنلاین پست ها : 143 عضویت:1392/1/18 1395/2/8 - 3:38 عصرگزارش پست نامناسب لینک مستقیم به جای شیر خشک به پسرم پیدا شور دادم تاثیر خیلی خوبی داره خوشمزه هم هست حتما امتحان کن شیرخشکه؟
خدا اون روز رو نیاره … تموم خواسته های دلت رو فقط با یه “بی خیال" جواب بدی!
عزیزم بچه هایی که به شیر مادرشون بیش از حد وابستن معمولا بچه های بدغذایین...فک کنم اولین کارتون باید این باشه که از شیر بگیریدش...توی تحقیقات جدید میگن بچه رو 14 ماهگی از شیر بگیرید...در ضمن شیر مادر وقیقا تا همون موقع کیفیت داره و بعدش دیگه هییییییچ از شیر بگیریش مجبور به غذا خوردن میشه..تا شیر شما هست لب به چیزی نمیزنه
و فکر کن که چه تنهاست اگر که ماهی کوچک،دچار ابی دریای بیکران باشد...چه فکر نازک غمناکی
تبسم جون خوبی دختر منم مثل دختر شما چیزی نمیخوره دیوونم کرده همش چسبیده ب س ی ن ه من میخوام از شبر بگیرمش ک غذا خوردنش بهتر شه ولی ازبس خونپاده شوهر میگن در حق بچه ظلم میشه اینکارو نکن ک فعلا دست نگه داشتم تا برم خپنه مادرم همونجا از شیر بگیرمش
اخه شیری ک تو.رشد بچه هیچ تاثیری نداشته باشه و وابستش کنه و بدخلق چ فایده داره واقعا
سلام دوستان منم دقیقا همین مشکل رو دارم دخترم درست غذا نمیحوره جدیدا کلمه نه رو با قاطعیت میگه یعنی نمیخورم فقط چسپیده به س ی ن ه روانیم کرده الان 17ماهشه 8400وزنشه 74 قدش بر حسب نمودار رشدش قد و دور سرش خوبه ولی وزنش افتضاح وزن تولدش 3100بود منم موندم دیگه چیکار کنم 😭😭😭😭
در اوج یقین اگرچه تردیدی هست،در هر قفسی کلید امیدی هست، چشمک زدن ستاره در شب یعنی، توی چمدان ماه، خورشیدی هست ... خدایا شکرت. دختر کوچولوم رو به تو میسپارم