2777
2789
دختر یه سالو نیمشه وقتی میکم خیچی نمیخوره عیچ دکتری باور نمیکنه بابا والا این بچه هیچی ن م ی خ و ر ه
خدایا خیلی شکرت......

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

تبسم جان دکتراهیچکاری ازشون برنمیادبایدتحمل کنی تابه مرورخوب بشه باورکن دخترمن20ماهشه از میوه وغذا گرفته تانون، شکلات.بستنی.ماست. شیر.لبنیات کلا وهرچی که فکرشوبکنی حاضرنیس دم دهنش ببره ولی دارم تحمل میکنمو باهزارنوع بازی وتلویزیون بهش چیزومیخورونم
    باتمام وجود به وجود پرازعشق ومهربونیت افتخارمیکنم دخترکوچولوی من❤
موقع غذا دادن حواسشو پرت کن مثلاا ببرش بیرون یا تو تراس بزار بازی کنه یه کاسه آب بزار جلوش بازی کنه باهاش حرف بزن و قاشق کوچولو بگیر بذار دهنش بچه ها اینجور موقع ها که حواسشون نیس و سرگرم بازی اند خیلی خوب غذا میخورن پسر من الان 4 سالشه ماشالا هم وزنش خوبه هم غذاش روش من این بوده از اول
طراحی سیاه قلم تضمینی از چهره sanaz.irani@gmail.com Tel : 09169718032 همراه با تل گرام و واتساپ
دختر منم همینه پدرمو در اورده قبلا فقط گوشت میخورد حالا سیبزمینی سرخ کرده. اذیتش نکن عصاره گوشت براش درست کن تو بیداری یه مدت ولش کن ودنبال سرش راه نرو تو خواب عصاره گوشت یا با قطره چکون یا با شیشه بهش بده شب شیر میخوره؟
تبسم شیر میخوره؟ دختر من دقیقا همینطور بود.هیچی نمی خورد.۲۱ ماهگی از شیر روز گرفتمش.کم کم یه چیزایی میخورد در حد تست کردن از وقتی کامل از شیر گرفتمش غذا خوردنش بهتر شده.دختر من جویدن بلد نبود حتی الان یاد گرفته.
من به فاصله4_5هیچی هیچی نمیدم بخوره تاتومعدش خالی باشه وبتونم یه چیزی بهش بدم البته نه بامیل ولی میدم
    باتمام وجود به وجود پرازعشق ومهربونیت افتخارمیکنم دخترکوچولوی من❤