2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من واقعیت مادرم زحمت کشیدن پدرمم کم و بیش نزدیک پنجاه تا اینجا

البته خیلی سبک تر هم می‌شد اما مادرم قبول نکردن هم وضع مالی خودم هم پدرم متوسطه، مادرم جدا ارث دارن از اونجا براشون اومده

مننمیدونم این کاری ک بابای عروس باید سیسمونی بده چیه؟

بابا عه و خانواده پسر بخاطر نوه عه خودشونو میکشن انگار میخواد وارث پادشاهی براشون بیاد، ولی بابای دختره جهیزیه بده! بابای من مایه دار عالمم بود نمیذاشتم برام بگیره. مگه بچه اونه

من دارم میرم تو ۷ ماه هنوز خبری از سیسمونی گرفتن نیست رومم نمیشه اصلا که بهشون بگم ی روز مامانم کفت ماه آخر میگیرم برات 

منم اون موقع سنگین میشم نمیتونم برم اعصابم خیلی خورده 

وضع مالی‌مالیشون خوب نبست جهزیه خواهرمم هست ولی وضع ما که اصلاااااا خوب نیست

من دارم میرم تو ۷ ماه هنوز خبری از سیسمونی گرفتن نیست رومم نمیشه اصلا که بهشون بگم ی روز مامانم کفت ...

الهییی بابات هم باید جهیزیه بده هم سیسمونی

چقد دلم برای باباهامیسوزه

خدایا کمک کن به باباها شرمنده بچهاشون نشن

💜و عشق اگر با حضورهمین روزمرگی هاعشق بماند !عشق است…💜

من گرفتن قبل عید حدودا ست کالسکه وکریرو روروئک ۳تومن شد 

تخت ۲/۵۰۰

سرویس خواب ۶۰۰تومن

لباس هارو اغلب خودم خریدم 

کیف هم خودم خریدم 

چندتا اسباب بازی هم بابام اینا خریدن 

فکرکن دست بالا ۱۰تومن خرج کردن 

حوله هم ۶۰۰تومن 

من دارم میرم تو ۷ ماه هنوز خبری از سیسمونی گرفتن نیست رومم نمیشه اصلا که بهشون بگم ی روز مامانم کفت ...

خب گفتن میگیرن دیگه حالا چه فرقی میکنه کی باشه ،اگه شررایطشون خوب نیست خب ووسایل ضروری رو خودش هم میتونن بگیرن نیازی به شما نیست،بعد ماه آخرهرچقدرهم سنگین باشی در حد سیسمونی خریدن و میتونی بری،فقط سخت نگیر سر سیسمونی جز موارد واجب اصلن چیز مهمی نیست

هییییچ آقایی توی تاپیک های من شرکت نکنه، نظر هم نده،در خواست دوستی هم نده ،بدونید از آقایون نینیسایتی حالم بهم میخوره🤮
2810