2777
2789
عنوان

بیاین مامانم بارداره

| مشاهده متن کامل بحث + 679 بازدید | 22 پست
۸ ماهشه😔💔

عزیزم سعی کن کمک حالش باشی بخصوص اوضاعش بعد زایمان بدتر میشه بخاطر بی خوابی ها و....

خواهشا تو مراقب کوچولو باش مثل بعضی از مامانا ک بچه شیرخواره رو کتک میزنن ،اینطوری نشه....

فقط 1 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

۸ ماهشه😔💔

عزیزم ناراحت نباش حتما خواست خدا دراین بوده شاید نی نی بیاد سرگرم بشه حالش خوب شه ،ما یه فامیل دور داشتیم طفلی خانمه خیلی مریض میشد دکتر بهش پیشنهاد کرد یه بچه بیاره تا حالش خوب بشه بچه اورد خدارو شکر حالش خوب شد کمکش کن گلم دیگه هشت ماهه که یه نی نیه کامله یه ماه مونده تا زندگیش رو شروع کنه

عزیزم ناراحت نباش حتما خواست خدا دراین بوده شاید نی نی بیاد سرگرم بشه حالش خوب شه ،ما یه فامیل دور د ...

چشم

شماام واسم دعا کنین💔

عقل صدبار به من گفت نرو نشنیدم!
عزیزم سعی کن کمک حالش باشی بخصوص اوضاعش بعد زایمان بدتر میشه بخاطر بی خوابی ها و.... خواهشا تو مراق ...

از کجا می دونی بدتر میشه ته دلش رو خالی نکن خدارو چه دیدی شاید بعد زایمانش حالش کلا خوب بشه خدا اینقد مهربونه حتما کمکش می کنه 

اونی که شما میگی اصن روش جلوگیری نیست رابطه بدون پیشگیری بی مسئولیتیه بی مسئدلیتی یک تفر هم نیست ب ...

من خودم به دلایلی ازهیچکدوم ازروشهای جلوگیری نمیتونم استفاده کنم وهمسرم طبیعی جلوگیری میکنه  ده ساله وخداروشکرمشکلی نداشتم