2777
2789
عنوان

اونایی که امسال کنکور دادن بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 710 بازدید | 85 پست
اره عزیزم

فقط از کجا میشه مطمئن شد؟تو دفترچه انتخاب رشته می نویسن؟

برای اهدافم دعاکنید یا انرژی مثبت بفرستین لطفااا  ۱)جوش هام از بین برن ۲) ۱۰ کیلو کم کنم  ۳)عمل چشم بکنم ۴) به نسخه ی مد نظر خودم از نظر شخصیتی خیلی نزدی ک بشم  ۵)نفر سوم کلاسمون بشم امسال

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من دایره لغاتم خیلی پایینه در حد یه کلاس هفتمی هم کمتر بلدم و هرسال شانسی قبول شدم):

هر شب لغات زبان بخونی یا تو گوشی بزنی راحت یاد میگیری منم مثل تو هیچی بلد نبودم از طریق مجازی. یاد گرفتم نخونده امتحان میدادم ۲۰ شدم

امیدوارم چیزی رو که میخوای بیاری♥︎ من کنکور انسانی دادم و بابت انتخاب رشته هنوز دو دلم آخه میدونی ...

عزیزم تو راجبشون تحقیق کردی والا من هیچ هدفی ندارمممممم

اَهمیت نِمیدم کسی پُشتَمه یا نه.                                        رشتم‌انسانیه اگر کنکوری هستی و سوال داشتی راجب کنکور و نحوه خوندن میتونی ازم بپرسی🤭
سلام من مشاور کنکورم هر سوالی داشتید در خدمتم

واسه حسابداریدولتی از تجربی منطقه ۳چه رتبه ای لازمه ؟

لطفا برا قبولی کنکورم دعا کن 🌺🌸 خیلی تلاش کردم 😔وزن هدف 60😍وزن اولیه 52😒وزن الان 55😄قد 172😁به امید یه اندام زیبا 🤩🥳🥳🥳تورو خدا تعلیقم نکنید 😁
اره عزیزم باید منتظر دفترچه باشی ...هیچوقت یک سهمیه رو ن کم میکنن ن از بین میبرن

متشکرم اخه پارسال حذف شد خیلیا میگت امسالم حذفه

برای اهدافم دعاکنید یا انرژی مثبت بفرستین لطفااا  ۱)جوش هام از بین برن ۲) ۱۰ کیلو کم کنم  ۳)عمل چشم بکنم ۴) به نسخه ی مد نظر خودم از نظر شخصیتی خیلی نزدی ک بشم  ۵)نفر سوم کلاسمون بشم امسال

واسه حسابداریدولتی از تجربی منطقه ۳چه رتبه ای لازمه ؟

حساب داری از رشته تجربی صرفا با سوابق تحصیلی انجام میشه نیاز ب رتبه خاصی نیست بر اساس معدله

دبیر و مشاور کنکور 🙃سوالی داشتید درخدمتم
عزیزم تو راجبشون تحقیق کردی والا من هیچ هدفی ندارمممممم

عزیزم تو همین فرصت یه نگاهی به سرفصل ها ی دانشگاه ها کن

ن پارسال حذف نشد

از کجا میگین ؟من خودم شنیدم خیلی از اسانید نتونستن برا بچه ها شون استفاده کنن 

حساب داری از رشته تجربی صرفا با سوابق تحصیلی انجام میشه نیاز ب رتبه خاصی نیست بر اساس معدله

معدل نهاییم ۱۵.۰۶هست چرا ؟میگن با رتبه هم میشه 

لطفا برا قبولی کنکورم دعا کن 🌺🌸 خیلی تلاش کردم 😔وزن هدف 60😍وزن اولیه 52😒وزن الان 55😄قد 172😁به امید یه اندام زیبا 🤩🥳🥳🥳تورو خدا تعلیقم نکنید 😁
تو کنکور ممکنه معجزه بشه

ن اصلا😁👌 هرکس چنین چیزی گفت بدون دروغ گفته منم کنکور دادم تازه کنکور نظام جدید هم دادم دروغه همشون به واله دوران معجزه چی مثلاً بشه؟؟فقط یک نفر کنکور داده ک معجزه بشه؟؟؟خدا مال همه هست پس اگر معجزه بخواد بشه باید برای همه شرکت کننده ها بشه ک غلطع

دبیر و مشاور کنکور 🙃سوالی داشتید درخدمتم
با رتبه میشه ولی توی تجربی با سوابق تحصیلی هست  

یعنی تجربی با رتبه نیس ؟با معدلم میتونم برم؟