2777
2789
عنوان

اونایی که امسال کنکور دادن بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 710 بازدید | 85 پست
منم دوساله پشتم  خداکنه دوتا مون قبول بشیم من دیگه خسته شدم  چ رشته ای؟

خیلی سخته واقعا ایشالا هر دو قبول شیم❤️🤝

تجربی

من مرغ آتشم ... شب را به زیر سرخ‌پر خویش می‌کشم ... در من نشان نیست ز سردی و تیرگی ... من از سپیده‌های دروغین مشوشم ❤️‍🔥 "سیاوش کسرایی"

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

وایی منم دوساله پشت کنکورم  نمدونم چکار کنم  هییی خدایا خودت کمک کن  من رشته تجربی ...

منم تجربی

من مرغ آتشم ... شب را به زیر سرخ‌پر خویش می‌کشم ... در من نشان نیست ز سردی و تیرگی ... من از سپیده‌های دروغین مشوشم ❤️‍🔥 "سیاوش کسرایی"

اونایی که کنکور ریاضی دادن لایک کنن

برای اهدافم دعاکنید یا انرژی مثبت بفرستین لطفااا  ۱)جوش هام از بین برن ۲) ۱۰ کیلو کم کنم  ۳)عمل چشم بکنم ۴) به نسخه ی مد نظر خودم از نظر شخصیتی خیلی نزدی ک بشم  ۵)نفر سوم کلاسمون بشم امسال

اونایی که تجربی دادن لایک کنن

برای اهدافم دعاکنید یا انرژی مثبت بفرستین لطفااا  ۱)جوش هام از بین برن ۲) ۱۰ کیلو کم کنم  ۳)عمل چشم بکنم ۴) به نسخه ی مد نظر خودم از نظر شخصیتی خیلی نزدی ک بشم  ۵)نفر سوم کلاسمون بشم امسال

بهتریت دانشگاه پزشکی تو کشور کجاس ؟بعضیا میگن تهرانه و.... ؟

ب این ترتیبی ک میگم توجه کن..

۱تهران

۲شهید بهشتی.

۳مشهد.

۴ایران.

۵شیراز و تبریز.

۶اصفهان و جندی و شاپور اهواز..

اینها بهترین دانشگاه های کشور هستند ...رتبه هر کسی ک بهتر باشه خب دانشگاه های بهتری هم می‌ره....باید برای همه اینها زیر هزار باشید حتی بعضی از این دانشگاه ها زیر صد

دبیر و مشاور کنکور 🙃سوالی داشتید درخدمتم

مشاورا ی کنکور لایک کنین

اونایی که انسانی دادن لایک کنن

سلام،هزینه انتخاب رشته چقدره؟

خودم تا جایی ک حقیقتا بتونم رایگان برای افرادی ک مشکل مالی دارن انجام میدم..

ولی نرخ من این جوری هست هر چهل و پنج دقیقه ،۱۵۰تومن

دبیر و مشاور کنکور 🙃سوالی داشتید درخدمتم
ب این ترتیبی ک میگم توجه کن.. ۱تهران ۲شهید بهشتی. ۳مشهد. ۴ایران. ۵شیراز و تبریز. ۶اصفهان و جند ...

❤️ببخشید یه سوال دیگه ،بدون کلاس و ...هم میشه زیر صد شد؟یعنی فقط خودت بخونی؟بازم مرسی ببخشید❤️❤️

اگه فکر میکنی استعداد یادگیری شو داری خیلی به این چیزا فکر نکن اگه مثلا با کلاس رفتن و فیلم انگلیسی ...

اون زمان بره 

با کلاس رفتن و فیلم دیدن نمیتونم تو یه ترم انگلیسی رو پاس کنم 

مثل این میمونه یه کودک که تازه داره کلماتو یاد بگیره یهو بخواد بیاد مطالب ادبیات دوره دبیرستان رو بخونه و بفهمتش):💔