2777
2789
سلام دوستان روزتون بخیر بچه های نازنین دوستان گرامی لطف کنید یه مشاوره بهم بدبد برای خرید گوشی معیارای خودم اینه که اولا دوربینش خوب باشه دوما باااکلاس باشه و سوما آیفون نمیخوام چون گرووونه خخخ حالا به نظرتون s7 معمولی بگیرم یا مدل edg? چراااا؟ و کدوم رنگش شیکتره به نظرتون؟؟ و یه سوال دیگه این قضیه جشنواره سامسونگ چیه؟ چه وقتاییه؟چطوری میشه مطلع شد ازش؟
به نظر من فقط edge بخر من خودم دارم کلااااااسی داره لامصب که به صد تا آیفون میارزه دوربیناش که در یه حده....من گلد گرفتم اما رز گلد و سیلورشم قشنگه...مشکیشم شیکه اما مردونه تره...اما تو خرید edge شک نکن

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

آره اما رز گلدش صورتی نیس یه کم از گلدش روشن تره....گلس یزنی خیلی زشت میشه چون صفحه رو کامل نمیگیره...من برچسبه پشت و رو چسبوندم که خش نشه اما ضربه رو نمیگیره دیگه...پشت این گوشی زودتر میشکنه پس یه قاب خوشگل بنداز...من قبل خریدش خیلی تحقیق کردم الانم خیلی راضیم ازش....مخضوضا همون اول آندرویدشو به 7 ارتقا بده عاالی میشه
آره عزیزم اونقدی فرق نداره من رفتم نمایندگی سامسونگ مشهد جفتشو باهم مقایسه کردم واسه همین میگم یکم از گلد روشن تره بین گلد و سیلوره....آبی مرجانی هم داره که من خودم دیدم
من دارم edge هم دارم بیست روز پیش خریدم تو جشنواره بود حدود ۳۰۰ هزار بهمون هدیه دادن یه هدست اصل سامسونگ دادن که خودش ۲۳۰ تومن بود ۵۰ هرار کارت هدیه دادن که من رفتم براش کیف خریدم چون راستش داداشم خریده بود و افتاد و خرد شد دیگه از اونروز چشممون ترسید چون گوشی دوملیونی را چهارصد ازش خریدن البته کیفش شد ۹۰ تومن من گلد خریدم ولی خوب چون کیف داره معلوم نیس گلاس روش اصلا اونی که برام گذاشت خوب نیست اونم بخاطر صفحه خمیده و خاص گوشیه بعد یه سیم کارت هدیه و یک کارت اینترنت ۵ گیگ هم جزو جشنواره بود نمیدونم هنوز هست یا نه ولی اگه هست زود برو بخر که عالیه جوایزش دوربینش عقبش با آیفون هفت یکی بود و یه قابلیت دیگه ای که داشت این بود که نور را جمع میکنه و مانع میشه نور تو عکس بیافته ولی راستش از دوربین جلوش اصلا راضی نیستم
تیکر تولد گل پسرمه 😍😍😘😘😘