2777
2789
عنوان

آسم کودکان

4881 بازدید | 30 پست

سلام دوستان دیروز پسرمو بردم فوق تخصص آسم و آلرژی گفتند که آسم ۲۵ درصد ریه شو درگیر کرده ریه ش کوچیک شده 

بچه بود میبردم دکتر. بعد دکتر اسپریشو قطع کرد گفت بزرگ شده دیگه لازم نیست، دیروزم دکتر می‌گفت چرا دوره درمانیشو کامل نکردی، خیلی ناراحت شدم... یعنی واقعا من مقصر نبودم هروقت مریض میشد می‌بردم دکتر  ، بهش میگفتم این بچه بوده تشخیص دادن که آسم  داره.. حتی اینم میگفتم که اسپری لازم نیست استفاده کنه می گفتند نه.. 

به نظرتون پسرم خوب میشه 😞 از اطرافیانتون بوده ریه ش کوچیک شده باشه بعد خوب شده باشه 

آرزوها دست یافتنی ست فقط صبر و زمان میخواد🕛 🌙☀ 💚🍀🌱عاشق یوگا🧘‍♀️ مسافرت ✈️ خوانواده م👨‍👩‍👦 هستم. دوست دارم زن موفقی باشم شغل خوب با درآمد عالی داشته باشم 👩🏻‍💻💰💸آغوشت بهترین تراپی دنیاست 👩‍❤️‍👨 عاشق قهوه م ☕    

چند سالشه؟چطور فهمید ریه کوجیک شده؟من زمستون پسرم سرفه میکرد بردم آسم وآلرژی تا هفته پیش بجم هنوز داشت اسمری میزد تازه قطع کرده ولی نگفت ریه کوجیک وفلان پسرم ۸ سال ونیمشه

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من ۵ سالش بود بردم الان هم ۱۰ سالشه 

آرزوها دست یافتنی ست فقط صبر و زمان میخواد🕛 🌙☀ 💚🍀🌱عاشق یوگا🧘‍♀️ مسافرت ✈️ خوانواده م👨‍👩‍👦 هستم. دوست دارم زن موفقی باشم شغل خوب با درآمد عالی داشته باشم 👩🏻‍💻💰💸آغوشت بهترین تراپی دنیاست 👩‍❤️‍👨 عاشق قهوه م ☕    
چند سالشه؟چطور فهمید ریه کوجیک شده؟من زمستون پسرم سرفه میکرد بردم آسم وآلرژی تا هفته پیش بجم هنوز دا ...

با تست اسپیرومتری

چند سالشه؟چطور فهمید ریه کوجیک شده؟من زمستون پسرم سرفه میکرد بردم آسم وآلرژی تا هفته پیش بجم هنوز دا ...

من با این ریه که گفت کوچیک شده نگران شدم بعد گفت اگه دوره درمانیشو کامل نکنید تا آخر عمرش این مریضی باهاشه

پس من چند ماهییه بی دلیل صرفه خشک میکنه،مثلا یه ده دقیقه اینا،صرفه میکنه

مثلا وقتی زیاد میخنده شروع میکنه ب صرفه کردن،یا موقعی که گریه میکنه بعدش دوباره شروع ب صرفه میکنه

دلیلش میتونه اسم باشه

علایم آسم چیه؟از کجا متوجه میشین اسم داره؟؟

من ایندفعه بخاطر آلرژیش بردم عطسه میکرد چشماش قرمز میشد پاییز و زمستون هم که میشد خیلی...  بد مریض میشد سرفه میکرد استفراغ،  خون دماغ میشد منم همینهارو به دکتر گفتم

پس من چند ماهییه بی دلیل صرفه خشک میکنه،مثلا یه ده دقیقه اینا،صرفه میکنه مثلا وقتی زیاد میخنده شروع ...

ببریدش دکتر،  فوق تخصص آسم و آلرژی یا فوق تخصص ریه کودکان

پس من چند ماهییه بی دلیل صرفه خشک میکنه،مثلا یه ده دقیقه اینا،صرفه میکنه مثلا وقتی زیاد میخنده شروع ...

پسر منم اینطوری بود ماه گذشته بردم فوق تخصص ریه اسپری داد  گفت الرژی داره نمیشه گفت آسم