2777
2789
عنوان

مامانا بیاین

18 بازدید | 0 پست

دختر من یک سال و دو ماهه اس خواهرزاده‌ام که پسر ه ۴ سالشه مواقعی که به خانه بابام یا خانه خواهرم می‌ریم خواهرزاده‌ام اسباب بازی‌هاش را از دخترم می‌گیره و اجازه نمی‌ده که با اسباب بازی‌هاش بازی کند و حتی اسباب بازی‌هایی که برای دخترم از خانه میبرم تا با آنها بازی کند و از او می‌گیره و می‌گوید من می‌خواهم با آنها بازی کنم فرزان پسر بچه‌ها خیلی شیطون هستندخواهرم می‌گوید بذار با هم بازی کنند اما همیشه حین بازی با هم دعوا می‌کنند و خواهرزاده ام هست که سر دخترم داد میکشه یا اسباب بازیهاش و ازش میگیره و حتی دیدم اذیتش میکنه نیشگونش میگیره یا اسباب باری سمتش پرت میکنه چند بارم عروسکای دخترم و برداشته که ببره بشکنه 

هرچقدرم دخترم و ازش دور میکنم مثلا میذارمش تو یه اتاق دیگه که با اسباب بازیهای خودش بازی کنه باز خواهر زادم میره سمتش با اینکه ۴ چشمی مراقبشم ولی نمیخام دخترم ازینکه سرش داد میکشن اسیب ببینه 

میدونم بچه ها نیاز به همبازی دارن ولی دخترم هنوز کوچیکه و نمیتونه از خودش دفاع کنه به نظرتون کار من درسته یا زیادی حساسم؟؟

عاشق شکلات و پاستیل 😋 افراد بی ادب ریپلای نمیشن پس فک نکن حق با توئه دلیلی نداره باهات بحث کنم حتی کامنتات دیگه خونده نمیشع 🙂دهه شصتی هستم 😍🌹 دخملم 🥰♥️🌹همسرم ♥️