2777
2789
قرص برا افسردگی میخوری شما؟

نه فعلا نمیخورم 

امروز نوبت گرفتم برم چون حس میکنم واقعا نیاز دارم  

چن بار نوبت گرفتم نرفتم ولی امروز میخوام برم 

هر روز حالم بدتر از دیروزه به زور دارم ادامه میدم روزا رو

یکی برا ازدواج یکی واسه شوهر یکی واسه از دست دادن خلاصه همه به طریقی هایی داریم ولیکن زندگی بعضی هارو میبینی واقعا نباید بگی اعصاب من ایجوریه بخدا هستن مهاجرت میکنن واسه کار کردن بعضی دختر را رو میبنی

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بفکر خودت باش.دست و پا بزن توی زندگیت.کسی در نهایت کمکت نمیکنه

حرف شما کاملا درست تا خودت نخواهی خوب نمیشی من خودم درگیر این مریضی بودم یعنی باورم نمیشه الان با کمک خودم حالم خیلی بهتر شده حتی داروهامم انداختم دور 

لطفا تو تاپیک آخرم شرکت کنید 

( چه خوش باشد که بعد از انتظاری،به امید رسد امیدواری، و از آن بهتر و از آن خوشتر نباشد، لحظه ای که می‌رسد یاری به یاری ،) میشه برای رسیدن به حاجتم صلوات بفرستید
حرف شما کاملا درست تا خودت نخواهی خوب نمیشی من خودم درگیر این مریضی بودم یعنی باورم نمیشه الان با کم ...

لطفا تو تاپیک آخرم شرکت کنید 

( چه خوش باشد که بعد از انتظاری،به امید رسد امیدواری، و از آن بهتر و از آن خوشتر نباشد، لحظه ای که می‌رسد یاری به یاری ،) میشه برای رسیدن به حاجتم صلوات بفرستید
حرف شما کاملا درست تا خودت نخواهی خوب نمیشی من خودم درگیر این مریضی بودم یعنی باورم نمیشه الان با کم ...

بنظر من افسردگی از حس مفید نبودن میاد.از بیکاری .از فعال نبودن

شک تنها حقیقته و این تلخ ترین واقعیته
اخه میگن روانپزشک قرص میده روانشناس بری بهتره انگاری چون راه حل میده

من اضطراب شدید هم دارم 

حالا باید توضیح بدم به دکتر اصلا این چیزایی که من دارم علائم چیه 

کلا خواب راحتی هم ندارم 

یک کمی هم که میخوابم یهو با اضطراب و تپش قلب شدید بیدار میشم 

قلبم انگار داره میاد تو دهنم 

اول باید آروم شم تا بتونم حرف بزنم و مشاوره بگیرم😞 

الان اصلا حوصله مشاوره ندارم