2777
2789
عنوان

بخونین حتما

2 بازدید | 3 پست
---------- کاش بچه ام پسر باشد👦 تا اگر طلاق خواست😏 جامعه حق را به او بدهد✌️ اگر زنش به او خیانت کرد😏 جامعه حق را به او بدهد✌️ اگر با چند دختر رابطه داشت💏 جامعه حق را به او بدهد✌️🏻 تا اگر سیگار کشید🚬 جامعه حق را به او بدهد✌️🏻 اگر تا نیمه شب به خانه نیامد🌒 جامعه حق را به او بدهد✌️🏻 اگر در خیابان بلند خندید😂 و شیطنت کرد😋👻 جامعه حق را به او بدهد✌️🏻 با دوستانش مجردی مسافرت کرد👬👬🎒جامعه حق را به او بدهد✌️🏻 تا اگر هر شب در خیابان ها پرسه زد🚶🏻🌚جامعه حق را به او بدهد✌️🏻 اگر سرکشی کرد😸 جامعه حق را به او بدهد✌️🏻 میدانی اگر دختر باشد👧 سیگار بکشد🚬 جامعه هرزه اش میخواند😟 شب به خانه دیر بیاید🌒 جامعه هرزه اش میخواند😞 با دوستانش سفر مجردی برود👭👭🎒جامعه هرزه اش میخواند😕 در خیابان بخندد یا شیطنت کند😂 جامعه هرزه اش میخواند🙂 اگر شوهرش به او خیانت کند😔 جامعه همسر نابلدش میخواند😒 اگر پسر باشد خیابان ها هم برایش امن تر است...🤗 دیگر نگاه سنگین هرزه چشمان آزارش نمیدهد😜 دیگر چشمانشان به ران های پایش نیست😅 دیگر سرچشمه ی همه ی فسادهای فکری و زیر کمری مردان نمیخوانندش🙃 اگر پسر باشد برای خودش زندگی خواهد کرد :)🎈 نه برای باورهای پوسیده ی مردم🤗👽 ای کاش بچه ام پسر باشد👦😊

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید.