2777
2789
عنوان

مهمون سرزده😭

| مشاهده متن کامل بحث + 835 بازدید | 38 پست
اونا که خوب کارشون جالب نبود ولی ما معمولا مادرسوهر وخواهر شوهر جز خانواده مبدونیم 😂میان تازه مامان ...

نه خیلی زشته حتی مادر خود ادمم بخواد بیاد باید خبر بده بدون اطلاع نباید جایی رفت

خدایاشکرت

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تا حالا تو عمرم سرزده جایی نرفتم.  ولی خانواده شوهرم سرزده میان. بزار بگم براتون.  برادر ...

یعنی چی خب یه سری بگید خبر بدین میاید پشت در میمونید یعنی چی اون همه راهو میان یه زنگ نمیزنن که چی؟ یعنی میخوان بگن خونه پسزمونه راحتیم؟ 

خدایاشکرت
یعنی چی خب یه سری بگید خبر بدین میاید پشت در میمونید یعنی چی اون همه راهو میان یه زنگ نمیزنن که چی؟ ...

آره اون همه راه سرزده... 

میدونن ما همیشه خونه ایم. جایی نداریم بریم 

حالا این به کنار. 

یه چند سالی به خاطر شغل شوهرم جنوب کشور بودیم. باز هم مادرشوهرم اینها  از شهرشون سرزده می اومدن خونه ما!!!  

یعنی می‌رسیدن چند کیلومتری بندر( حاجی آباد) ... زنگ میزدن نهار داریم میایم.

از اراک تا بندرعباس سرزده!! 

آره اون همه راه سرزده...  میدونن ما همیشه خونه ایم. جایی نداریم بریم  حالا این به کنار.& ...

وا چقدر ادمای مزخرفی شاید من تو خونم واسه پذیرایی چیزی نیس شاید خونم کثیفه شاید اصلا پریودم حوصله خودمم ندارم عجب ادمایین برا منم اینطوری بودن یه چند سری سرزده اومدن من درو باز نکردم اونام راه دو ساعته رو میومدن نمیگفتن ایفون ج ندادم گوشیم زنگ زدن ج ندادم بعد نیم ساعت 40 دقیقا زنگ میزدم ای وای چرا خبر ندادین من حموم بودم با بچم یا میگفتم چرا خبر ندادین مثلا خونه دوستم بودم اینطوری دیگه یاد گرفتن خبر بدن  وقتی یه چند ساعتی معطل میشدن حتی ممکن بود برگردن ادم شدن

خدایاشکرت