2777
2789
عنوان

عجیب ترین خرافاتی که شنیدین🤔

245 بازدید | 23 پست

عجیب ترین خرافاتی که شنیدین چیه؟

من خودم حس ششم😁

شما چی

فقط 19 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اگه الان دارید امضامو میخونید لطفا برام دعا کنید مشکلم حل بشه اگه دعا کردید بگید تا براتون صلوات بفرستم مرسی❤️🙏🏻 آنیتا و آنیا و آراد مامان من خیلی دوستون دارم شما دنیای منید مرسی که با اومدنتون زندگیمو قشنگ تر کردید دوستون دارم  👧🏻👧🏻👶🏻     منو توی تاپیکای دورهمی عکس بازی و اینجور چیزا تگ کنید با تشکر😊 من خیلی نمیام اینجا اگه نبودم بدونید اصلا نیستم😘😘 اینم بگم باردار نیستم تیکر روز تولدمه همینجوری  گذاشتمش😅 خدایا شکرت بابت همه چیز که بهم دادی💕

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

شخصیت شناسی از ماه تولد

آره موافقم👌🏻

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اگه الان دارید امضامو میخونید لطفا برام دعا کنید مشکلم حل بشه اگه دعا کردید بگید تا براتون صلوات بفرستم مرسی❤️🙏🏻 آنیتا و آنیا و آراد مامان من خیلی دوستون دارم شما دنیای منید مرسی که با اومدنتون زندگیمو قشنگ تر کردید دوستون دارم  👧🏻👧🏻👶🏻     منو توی تاپیکای دورهمی عکس بازی و اینجور چیزا تگ کنید با تشکر😊 من خیلی نمیام اینجا اگه نبودم بدونید اصلا نیستم😘😘 اینم بگم باردار نیستم تیکر روز تولدمه همینجوری  گذاشتمش😅 خدایا شکرت بابت همه چیز که بهم دادی💕

تو همین سایت چند سال پیش یکی میگفت هرکی با ژیلت پشماشو بزنه جوونای محل میمیرن 🤣

ینی چیزشر ترین حرفی بود که شنیدم هنوز یادم مونده 

🌚intp                  (تیکر بارداری نیست )              ناشناس؟ https://abzarek.ir/service-p/msg/1327711
تو همین سایت چند سال پیش یکی میگفت هرکی با ژیلت پشماشو بزنه جوونای محل میمیرن 🤣 ینی چیزشر ترین حرف ...

خودم ریختم برگام موند

من شیفته خوشی های ساده ام ان ها اخرین پناه جان های محزون اند ☘️ ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم.بگذار بگویند غیرمنطقی یا غیراجتماعی هستیم؛ اما به این می‌ارزد که خودمان باشیم ؛ چقدر زندگی ها که با این توضیح خواستن‌ها و تلاشهای بیهوده برای قانع کردن دیگران بر باد رفته اند
شب جارو نکن😐آخرش نفهمیدم قضیه چیه 

آره منم یه جا شنیده بودم فکر کنم بخاطر جن و اینا هست 

1
5
10
15
20
25
30
35
40