2777
2789
عنوان

کیا مثل من دوسه سالیه سفرنرفتن🥲

225 بازدید | 22 پست

شوهرم کارمیکنه فقط به خوردوخوراک ولباس میرسه فقط ،البته چهارپنج تومنم ماهانه قسط داریم میدیم 

رستمونم جلوکسی دراز نیست ولی نمیشه سفر بریم اصلا اینقدر که حساب میکنیم شبی کم کمش یه تومن باخوردوخوراک هزینه ها پنج شیش تومن میشه یه شمال رفتن که نمیشه رفت 

اونوقت بعضی ها تندتند به سفرن ماشالا،ما همت مون کمه یا بقیه خیلی پولدارن 

من یکبار سفر نرفتم بیخیال 

سلام بارانا هسدم>✌🏻 عشق‌ رو با تموم سلول های بدنم درک کردم‌چطور میتونی به اونی که بهتون وفاداره خیانت کنید؟1401/9/19‌ زندگیم با وجودت به طور قشنگی تغییر کرد من شدم اون دختری که تو خواستیمن تشنه محبتاتم.تشنه شنیدن خنده هات.تشنه جان‌دل گفتنات.تشنه شنیدن صدات.تشنه دیدن چهره‌ات.  عشق"خیلی فراتر از این حرفاست در کنار همچی انقدر خاطره و زیبایی داره که از نظر من قابل بیان نیست به طور قشنگی تغییر کردیم💌❕️اونی که فراموشش کردی عشقت نبود🫂🙂

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه عزیز مشکل از جای دیگس بازش کنم تعلیق میشم

🍀🍀🍀🍀🍀                                                              یادم بمونه هیچ چیزی از هیچ کس بعید نیست یادم بمونه چقدر امروز شرایط سختی داشتم یادم بمونه هر چند به ته خط رسیده باشم ولی امید داشته باشم خدا را چه دیدی شاید یکی از همین روزها نوبت من باشد   😔😔     ♡این نیز بگذرد♡

عزیزم بحث پولدهری نیست مهم اینه شما هرکجا که میری جاداشته باشی الان منظور ویلا نیستا ممکنه یه خونه باشه یا سه اتاق اما آدم میره میدونه جا داره

مرگ بر اسرائیل. 🇵🇸 Free Palestine 🇵🇸سیعلمو الذین ظلموا ای منقلب ینقلبون🖤به زودی ستمگران خواهند دانست چگونه به کیفرگاه و دوزخ بازگشت می کنند... این وعده خداوند است 
ای بابا دورو بریای ما مدام به گردشن ماتوخونه ایم 

🖐🏻فقط چند بار رفتم تهران دیگه حایی نرفتم جز اینکه تو شهرمون دور بزنم مسافرت ن دیگم مهم نیس واسم بره به جهنم مسافرت

سلام بارانا هسدم>✌🏻 عشق‌ رو با تموم سلول های بدنم درک کردم‌چطور میتونی به اونی که بهتون وفاداره خیانت کنید؟1401/9/19‌ زندگیم با وجودت به طور قشنگی تغییر کرد من شدم اون دختری که تو خواستیمن تشنه محبتاتم.تشنه شنیدن خنده هات.تشنه جان‌دل گفتنات.تشنه شنیدن صدات.تشنه دیدن چهره‌ات.  عشق"خیلی فراتر از این حرفاست در کنار همچی انقدر خاطره و زیبایی داره که از نظر من قابل بیان نیست به طور قشنگی تغییر کردیم💌❕️اونی که فراموشش کردی عشقت نبود🫂🙂
عزیزم بحث پولدهری نیست مهم اینه شما هرکجا که میری جاداشته باشی الان منظور ویلا نیستا ممکنه یه خونه ب ...

خب نداریم همونو ،بیشتر هزینه ی سفرم پول جاهستش که نمیشه بریم 

🖐🏻فقط چند بار رفتم تهران دیگه حایی نرفتم جز اینکه تو شهرمون دور بزنم مسافرت ن دیگم مهم نیس واسم بر ...

ماکرجیم درحد یه جاده چالوس دورزدن وکناررودخونه نشستن بود که چندوقتیه همونم نیست ،خیلی بده دلم میترکه توخونه 

ماکرجیم درحد یه جاده چالوس دورزدن وکناررودخونه نشستن بود که چندوقتیه همونم نیست ،خیلی بده دلم میترکه ...

هعی اولش بخاطر نرفتن مسافرت خیلی عصه میخوردم دیکه مهم نی ول کن باو

2810