2777
2789
لطفا منو در این مورد راهنمایی کنید
اگر کالسکه ضروری باشد برای بچه ای که در کالسکه آروم نیست و مدام گریه میکنه بازهم کالسکه لازم هست؟ در حالی که با توجه به سن کمش کریر برای نصب روی کالسکه هم لازم هست! و اینکه چجوری کالسکه رو میبرند توی هواپیما چون دیدم بعضیها تا دم پله ها میارن یا باید بعنوان بار تحویل داد؟
عزیزم حتما حتما کالسکه رو ببر و کالسکه عصایی برای 6 ماه به بعده کالسکه خودشو ببر من با دختر 3 ماههم رفتم مساافرت 5 ساعت پرواز بود متاسفانه هر دو را رفت و برگشت گوش درد گرفت و گریه های بدی میکرد یادت نره حتما پنبه بزار تو گوشش و بهش موقع بلند شدن شیر بده بعد تمام شزبت های دلدرد و سرما خوردگی رو هم ببر.....پنبه یادت نره برای پاک کردن پاهاش وثتی اب نیست بشوریش لباس سرد گرم هم بردار یه بالش کوچیک اگه عادت داره رو پا بخوابه..............پتو سبک...........شیشه شیر 2-3 تا.......پسونک اضافه درجه............. شیر خشک برای مواقع ضروری من تو مسافرت شیرم کم شد و شیر خشک دادم خوب شد برده بودم دیگه فعلان همینها...................

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم من هم وقتی پسرم 3 ماهه بود مسافرت رفتم . حتما موقع بلند شدن هواپیما گوشهاش رو بگیر و یا چیزی بده بخوره . عزیزم mustela یه محلول پاک کننده داره برای وقتی که زیرشو کثیف میکنه و آب در دسترس نیست خیلی بدردت میخوره زیر نی نی تو تمیز و ضدعفونی میکنه و نمی ذاره بسوزه . شیر خشک بردار . یه کهنه یادستمال همراهت باشه .لباس گرم برای توی همواپیما بردار چون توی واپیما سرده .

از همه مهمتر اینکه از جایی که بلیط گرفتی بگو برای توی هواپیما برات basket یا سبد کودک بگیرن خییییییلیییییییییییییییییییی به دردت می خوره . اگه ok شد تو فرودگاه موقع تحویل ساکهات بگو که سبد بچه داری .جلوی هواپیما رو بهت میدن و وقتی هواپیما بلند شد یه سبد جلوت نصب میکنن که نی نی رو میتونی توش بخوابونی . به درد من که خیلی خورد . نی نی من عین 6 ساعت پرواز رو توش خوابید و خیلی راحت بود .
2805