2777
2789
عنوان

کسایی که بچه دو سال و نیم دارن لطفا بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 113 بازدید | 43 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ولی تو توهم رفتنش نگرانم کرده همش دراز میکشه باسقف حرف میزنه میگه میخنده گریه میکنه جیغ میزنه
بهش عشقو همین امروز رو کن ، دیگه فردا برای عشق دیره
اره سحرجان کلماتی رم که بلده اروم میگه حتی بعضی وقتا تو دلش, مثلا میگم بگو موتور اروم میگه مونور
بهش عشقو همین امروز رو کن ، دیگه فردا برای عشق دیره
پسر منم دوسالشه هنوز حرف نمیزنه یه بابا ومامانم واب با یه نشت حرف من درآوردی میزنه یعنی دلیلش چیه من خودم باهاش کارت صد آفرین کار میکنم براش کتاب میخونم ولی انگار فایده ای نداشته من اون پسرمم دیر حرف اومد الانم(ر -ق)رو تلفظ نمکنه.
پسر منم هفته دیگه دو سال و نیمه میشه. چند تا کلمه میگه. پدرشوهرم میگه حواست هست حرف نمیزنه؟! چرا باهاش تمرین نمیکنی. اینو که میگی اعصابم خراب میشه. بدتر بهم استرس وارد میکنه
عزیزم نگاه من اون مسرم رو گذاشتم مهد پارسال براش موثر بود امسال هم که پیش دبستانیه براش کتاب قصه بخون.شعر بخون کتاب شعر کودکان هست.بگیر براش بخون توی محیط با بچه ها هم باشه براش موثره حالا من این پسرم همه چیزش خوب بود زود راه رفت واینا ولی اینم حرف نمیزنه به نظرم ژنتیکی هست.والا ماشاالله اینقدر هم عاقل وباهوشه ولی نمیدونم چرا حرف نمیزنه مثلا همه چی حالیشه میاد با اشاره بهم میگه.
سوین خودت زیاد باهاش حرف بزن هر کاری که تو خونه انجام میدی ازش سوال کن و کمک بخواه و مشورت کن باهاش مثلن جارو برقی میکشی بزار دستشو اون بیاره و ذر ه اونم جارو بکشه لباس میخوای بشوری ازش بخوا تا بره برات پودر بیاره و خودش بریزه تو کارا دخیلش کن
خدایا همیشه بیادتم
منم خواهر شوهرم میگه تو باهاش حرف نمیزنی واله اینقدر خونه ما پر حرفه ولی این حرف نمیزنه چه کار کنم گفتار درمانم بردم میگه باید تا 3 سالگی صبر بدی من تجربه اونم دارم میدونم گفتار درمان هیچ کاری نمیکنه