2777
2789
عنوان

💪💪 کالری شماری دسته جمعی چاقها و لاغرها(شعبه ۲)

| مشاهده متن کامل بحث + 130054 بازدید | 20071 پست
سلام مامان جووون😍😍😍😍 بارداری شبیه دوران پریود هست ی خورده از وزن کاذبه هورمون ها قاطی پاتی می ...

سلام عشقم   

واقعا مهربانو؟؟؟؟؟

انقدر غصه خوردن گفتم هنوز هیچی نشده شکمم اومد جلو تا آخرش میترکم که

فقط 9 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اگر میدونستید ۹۰درصدِ آدمای دورتون از خوشحالی و موفقیتتون خوشحال نمیشن، هیچوقت چیزی که صددرصد قطعی نشده رو به هیچکس نمیگفتید‌ 😊

سلاااااام دوستای مانکن و مهربونم 

خوبین؟؟؟؟؟؟؟

1000 صفحه ای شدنمون مبارک😛😍😍😍😍😍😍

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اگر میدونستید ۹۰درصدِ آدمای دورتون از خوشحالی و موفقیتتون خوشحال نمیشن، هیچوقت چیزی که صددرصد قطعی نشده رو به هیچکس نمیگفتید‌ 😊

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام عشقم     واقعا مهربانو؟؟؟؟؟ انقدر غصه خوردن گفتم هنوز هیچی نشده شکمم اومد جلو تا آ ...

کلا به وزن فکر نکن

از بارداریت لذت ببر

فقط پرخوری نکن و نیاز ی خانم باردار به اندازه یک لیوان شیر بیشتر از یک فرد عادیه

این چه استغناست یا رب؛وین چه قادر حکمت است*******که این همه زخم نهان است و مجال آه نیست!
آرياناجان بدنها متفاوته يكي رو ميبيني ماه اول 5 كيلو اضاف ميكنه يكي 5 كيلو كم ميكنه خيلي به اين مطال ...

من خیلی حساسم رو اضافه وزن ، بخدا خیلی زحمت کشیدم واسه این هیکلم😩😩😩

زورم میاد دوباره چاق شم😁😁

حالا ان شاءالله کلا ده کیلو اضافه کنم😂😂😂

1
5
10
15
20
25
30
35
40
2805
کلا به وزن فکر نکن از بارداریت لذت ببر فقط پرخوری نکن و نیاز ی خانم باردار به اندازه یک لیوان شیر ...

اره عزیزم نباید خیلی خودمو اذیت کنم 

بعدم دیگه زیاده روی نمیکنم

1
5
10
15
20
25
30
35
40
آریانا جان تو بارداری تا حدی طبیعیه این عفونت.چون سیستم ایمنی تا حدی پایین میاد ولی سعی کن ماست روزا ...

اره گلم ماست هر روز میخورم 

والا خودمم گیجم نمیدونم چیه ، هر ۲-۳ روزی فقط یکم ترشح زرد میبینم همین 😢😢😢

تو سرکه نشستن تو بارداری ضرر نداره؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40

شب بخییردوستان کالری امشب۸۳۹تا

بچه هامن یک هفته میشه رعایت میکنم ولی امروزرفتم رووزنه شده بودم ۶۱کیلو😟😟نمیدونم چراااخداکنه کاذب باشه بخاطرپریودنشدنم باشه

آخه من پریودم نامنظمه

خدوندا‌:آرامشی عطافرماتابپذیرم آنچه راک نمیتوانم تغییردهم شهامتی تاتغییردهم آنچه راک میتوانم ودانشی که تفاوت این دورابدانم آمییییین
اره گلم ماست هر روز میخورم  والا خودمم گیجم نمیدونم چیه ، هر ۲-۳ روزی فقط یکم ترشح زرد میبینم ...

اگه انقد کمه مشکلی نداره.نه عزیزم سرکه ضرری نداره.عزیزم نباید توش بشینی.ی بطری نوشابه بردار نصف آب جوش خنک شده نصف هم سرکه سفید بریز و هر بار میری دستشویی خودتو با اون بشور.سعی کن لباس زیرت نخی باشه.از دستمال کاغذی استفاده نکن ی حوله تمیز بردار و خشک کن.

من ب باردارام اینارو توصیه میکنم و بهتر میشن.چون وقتی شیاف یا کرم کلوتیریمازول میدادم بهشون دو روز بعد دوباره شروع میشد.

اینا طبیعیه تو بارداری

فانوس جونممممم

برگشتي؟؟؟

زيارتت قبول عشقم 🙏🌹

جات خالي بود اينجا عزيزم

حال من خوب است اما با ❤ تو ❤ بهتر میشوم / آخ...تا میبینمت یک جور دیگر میشوم   خدا جونم خودت مواظب پسرم باش🌸(فَاللّه خَيْرٌحافِظاً وَ هُوَ اَرْحَمُ الرّاحِمينَ)  🌸🌸ممنونم بابت همه چي خداي مهربونم🙏

سلام دوستای گلم

من برگشتم،دعاگوی تک تکتون بودم 😘🙏🌷

ایشالا این سفر دلی قسمت همه محبین اهل بیت شه 🙏

واقعا از شگفتیهای پیاده روی اربعین هرچی بگم کم گفتم😢

امسال جمعیت عجیبی اومده بودن خیلی شلوغ بود...همه میگفتن پیاده روی امسال زمینه ساز ظهور آقاس ایشالا🙏

جهان اسلام باید فشار یکپارچه به رژیم غاصب وارد کند با هر امکاناتی که در توان است،،، فکر می‌کنی مجازیه، حرفی زدیو در رفتی؟! نه جانم حسابرسی بزرگتر در پیش داریم!    علامه طباطبایی( از اولیای الهی و از شاگردان آیت‌الله قاضی )فرمودند:این انقلاب متصل به ظهور امام مهدی علیه السلام خواهد شد... «اِنَّ الْحُسین مِصباحُ الْهُدی وَ سَفینَهُ الْنِّجاة» ،،،پیامبر عزیزمون فرمودن:وَلَايَةُ عَلِيِّ بْنِ أَبِي طَالِبٍ حِصْنِي فَمَنْ دَخَلَ حِصْنِي أَمِنَ مِنْ عَذَابِي   اطاعت از ولایت فقیه آزمون قبل از ظهور است...((یا الله یا رحمن یارحیم،یامقلب القلوب ثبت قلوبنا علی دینک 🤲))...اللهم عجل لولیک الفرج 🤲
2810