2777
2789
عنوان

💪💪 کالری شماری دسته جمعی چاقها و لاغرها(شعبه ۲)

| مشاهده متن کامل بحث + 130054 بازدید | 20071 پست
چه عالي من كه تا 59 رو روي ترازو ميبينم موقعيت رژيم رو از دست ميدم  من از فردا دوباره شروع ...

من وزنم دیگه خیلی کم پایین میاد 

اونم اینقد خودمو تو فشار گذاشتم پایین اومده

حق من محفوظه و به موقع به من داده میشه🥰من خوش شانس و خوش روزی هستم😍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره ولی از ریخت وقیافه افتادم

اوا چرا؟ 

خوب چرا ادامه میدی پس؟

خداست تنها مالک آسمانها و زمین ، هر چه بخواهد می آفریند و به هر که بخواهد دختر و به هر که خواهد پسر عطا می کند . یا در یک رحم دو فرزند پسر و دختر قرار می دهد و هر که را خواهدعقیم می گرداند . که او دانا و تواناست.

نه بچه ها رژیم اونجوری نمیگیرم آخه اون هفته پرخوری کردم یه کیلو اضافه کردم😩😩😩 میگم یکم برنجم و کم کنم اون یک کیلو که کاذبه بره ... دیگه تحرکم ندارم آخه

فقط 9 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اگر میدونستید ۹۰درصدِ آدمای دورتون از خوشحالی و موفقیتتون خوشحال نمیشن، هیچوقت چیزی که صددرصد قطعی نشده رو به هیچکس نمیگفتید‌ 😊
نه بچه ها رژیم اونجوری نمیگیرم آخه اون هفته پرخوری کردم یه کیلو اضافه کردم😩😩😩 میگم یکم برنجم و کم ...

پیاده روی هم مشکل داره؟

كالري من تا الان ٢٩٠ تا 

حال من خوب است اما با ❤ تو ❤ بهتر میشوم / آخ...تا میبینمت یک جور دیگر میشوم   خدا جونم خودت مواظب پسرم باش🌸(فَاللّه خَيْرٌحافِظاً وَ هُوَ اَرْحَمُ الرّاحِمينَ)  🌸🌸ممنونم بابت همه چي خداي مهربونم🙏
پیاده روی هم مشکل داره؟

آره گفت تا سه ماهت نشده خیللللی مراعات کن چون هنوز نمیدونیم جفتت چجوریه

این یه کیلو باید کم شه 

آخه یه مطلب خوندم تو سه ماه اول فقط مجازی 2 کیلو اضافه کنی

اینجوری پیش برم خیلی چاق میشم..

بدبختی اون یه کیلو هم رفته تو شکمم😂😭😭😭

فقط 9 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اگر میدونستید ۹۰درصدِ آدمای دورتون از خوشحالی و موفقیتتون خوشحال نمیشن، هیچوقت چیزی که صددرصد قطعی نشده رو به هیچکس نمیگفتید‌ 😊
آره گفت تا سه ماهت نشده خیللللی مراعات کن چون هنوز نمیدونیم جفتت چجوریه این یه کیلو باید کم شه  ...

نی نی داری دیگه

یکم مراعات کن میوه بیشتر بخور ولی رژیم نگیر

سلام خانوم خوشکلا

من اومدم خونه خواهرشوهرم...خیلی هم گند زدم هرچی میخوام رعایت کنم‌خواهرشوهرم نمیذاره اینقد اصرار میکنه ک بخور نصف بشقاب بخور ک منم میمونم تو منگنه‌..البته لامذهب دستپختشم حرف نداره همشم کلی تدارک می بینه هرچی میگم ک بذار یه چیزی سردستی بخوریم میگه وا نه ..

پروردگارا یاری ام ده تا بدون اینکه از ایمان افراد بپرسم و بدون اینکه بدردم بخورند ، همدل و همدردشان باشم زیرا در سودای هر انسانی “ روح تو ” خانه گزیده است !
2810