سلام دوستای گلم 😘😘
این تاپیک در راستای تاپیک آزاد جون زده شده و در اصل ادامه همون تاپیکه ...
چون تعداد صفحات اون تاپیک خیلییی زیاد شده و آزاد جونم دیگه وقت نمیکنه زیاد به تاپیک سر بزنه تصمیم گرفتیم این تاپیک و بزنیم و از این به بعد اینجا ادامه بدیم 😍😍
فقط 9 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !
1
5
10
15
20
25
30
35
40
اگر میدونستید ۹۰درصدِ آدمای دورتون از خوشحالی و موفقیتتون خوشحال نمیشن، هیچوقت چیزی که صددرصد قطعی نشده رو به هیچکس نمیگفتید 😊
يه چيز ديگه بچه ها من يكي دو سال پيش وزنم وزن الانم بود اما سايزم خيلي بهتر بود كمتر بود پس چرا سا ...
به نظر منم سایز و تناسب هیکل خییییلییی مهمتر از وزنه
ورزش بدن رو فرم میده
خداست تنها مالک آسمانها و زمین ، هر چه بخواهد می آفریند و به هر که بخواهد دختر و به هر که خواهد پسر عطا می کند . یا در یک رحم دو فرزند پسر و دختر قرار می دهد و هر که را خواهدعقیم می گرداند . که او دانا و تواناست.
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
الان كه داشتم پست ميذاشتم رفتم رو ترازو ديدم شدم ٦٧/٩٠٠😂 درسته دو قطره اب هم بخورم ميشه ٦٨ اما مهم ...
وزن ناشتا رو بگیر هفته ای یک بار
دقیق نشونمیده
من چهارشنبه ها صبح قبل از صبحانه وزن میکنم
هر هفته یک کیلو کاهش رو نشون میده دقیق
ولی طول هفته اگر وزن کنم هی بالا و پایین داره
خداست تنها مالک آسمانها و زمین ، هر چه بخواهد می آفریند و به هر که بخواهد دختر و به هر که خواهد پسر عطا می کند . یا در یک رحم دو فرزند پسر و دختر قرار می دهد و هر که را خواهدعقیم می گرداند . که او دانا و تواناست.
به نظر منم سایز و تناسب هیکل خییییلییی مهمتر از وزنه ورزش بدن رو فرم میده
زایمان داشتی؟
قدت چنده؟
سلام خانما من الان دو هفته است با برنامه کرفس شروع کردم و چند روزه که با نرم افزار شکم شش تکه هم ورزش انجام میدم با اینکه غذام کمتر شده خیلی نسبت به قبل اما وزنم اصلا کم نشده