2777
2789
عنوان

💪💪 کالری شماری دسته جمعی چاقها و لاغرها(شعبه ۲)

| مشاهده متن کامل بحث + 130054 بازدید | 20071 پست
يه چيز ديگه بچه ها من يكي دو سال پيش وزنم وزن الانم بود اما سايزم خيلي بهتر بود كمتر بود پس چرا سا ...

به نظر منم سایز و تناسب هیکل خییییلییی مهمتر از وزنه 

ورزش بدن رو فرم میده

خداست تنها مالک آسمانها و زمین ، هر چه بخواهد می آفریند و به هر که بخواهد دختر و به هر که خواهد پسر عطا می کند . یا در یک رحم دو فرزند پسر و دختر قرار می دهد و هر که را خواهدعقیم می گرداند . که او دانا و تواناست.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

الان كه داشتم پست ميذاشتم رفتم رو ترازو ديدم شدم ٦٧/٩٠٠😂 درسته دو قطره اب هم بخورم ميشه ٦٨ اما مهم ...

وزن ناشتا رو بگیر هفته ای یک بار

دقیق نشون‌میده

من چهارشنبه ها صبح قبل از صبحانه وزن میکنم 

هر هفته یک کیلو کاهش رو نشون میده دقیق 

ولی طول هفته اگر وزن کنم هی بالا و پایین داره

خداست تنها مالک آسمانها و زمین ، هر چه بخواهد می آفریند و به هر که بخواهد دختر و به هر که خواهد پسر عطا می کند . یا در یک رحم دو فرزند پسر و دختر قرار می دهد و هر که را خواهدعقیم می گرداند . که او دانا و تواناست.
به نظر منم سایز و تناسب هیکل خییییلییی مهمتر از وزنه  ورزش بدن رو فرم میده

زایمان داشتی؟ 

قدت چنده؟ 

وزن ناشتا رو بگیر هفته ای یک بار دقیق نشون‌میده من چهارشنبه ها صبح قبل از صبحانه وزن میکنم  ...

سعي ميكنم همين كارو كنم از اين به بعد

١٣ ابان ٦٨/٦٠٠ بودم ٥ روز گذشته شدم ٦٧/٩٠٠( البته  قبل غذام) 

٢ روز ديگه كه شد يه هفته وزن ميكنم

سلام عزیزم کم پیدایی ؟ فداتشم گلم ممنون

ممنون عشقم خوبم

والا نمیدونم چی بگم انقدر گره به زندگیم افتاده که نگو

واقعا بی اعصاب شدم

دلم میخواد فقط بشینم گریه کنم تا خالی بشم اما گریه هم فایده نداره

کاش خدا غم میده صبرش هم میداد بهم

خیلی کم صبر شدم

این چه استغناست یا رب؛وین چه قادر حکمت است*******که این همه زخم نهان است و مجال آه نیست!
ممنون عشقم خوبم والا نمیدونم چی بگم انقدر گره به زندگیم افتاده که نگو واقعا بی اعصاب شدم دلم میخو ...

ان شاءالله به حق این شب عزیز مشکل همه حل شه 

مشکل توام حل شه..

توکلت به خدا باشه عزیزم

فقط 9 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اگر میدونستید ۹۰درصدِ آدمای دورتون از خوشحالی و موفقیتتون خوشحال نمیشن، هیچوقت چیزی که صددرصد قطعی نشده رو به هیچکس نمیگفتید‌ 😊
ان شاءالله به حق این شب عزیز مشکل همه حل شه  مشکل توام حل شه.. توکلت به خدا باشه عزیزم

ممنون😍😚

نی نی مون در چه حاله؟ الان هفته چندی؟

این چه استغناست یا رب؛وین چه قادر حکمت است*******که این همه زخم نهان است و مجال آه نیست!

سلام خانما من الان دو هفته است با برنامه کرفس شروع کردم و چند روزه که با نرم افزار شکم شش تکه هم ورزش انجام میدم با اینکه غذام کمتر شده خیلی نسبت به قبل اما  وزنم اصلا کم نشده

قدم ۱۶۵ و وزنم ۷۱ هست بالاخره نیم کیلو دیگه باید کم میکردم ولی هیچ

حتما بیشتر کالریتو شب مصرف میکنی

یا چیزایی ک استفاده میکنی چاق کننده اس

حق من محفوظه و به موقع به من داده میشه🥰من خوش شانس و خوش روزی هستم😍
2810