2777
2789
عنوان

💪💪 کالری شماری دسته جمعی چاقها و لاغرها(شعبه ۲)

| مشاهده متن کامل بحث + 130055 بازدید | 20071 پست
من میخوام وزنمو ثابت نگه دارم .شرایطم طوری نیست که بخوام کم کنم.میانگین کالریم 800 ایناست،یک روزم 90 ...

اما واسه کم کردن یک کیلو تو هفته 

زیبا تن به من روزی ۸۰۱ کالری داد 

واسه ثابت نگه داشتن ۱۸۰۰

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چند تا کم کردید و چقدر دیگه مونده؟

٢٥ كيلو كم كردم ١ كيلو مونده😭

٨٥/٦٠٠ بودم الا ٦١/٢٠٠ 

ميخام ٦٠ يا ٥٩/٥ بشم عزيزم

حال من خوب است اما با ❤ تو ❤ بهتر میشوم / آخ...تا میبینمت یک جور دیگر میشوم   خدا جونم خودت مواظب پسرم باش🌸(فَاللّه خَيْرٌحافِظاً وَ هُوَ اَرْحَمُ الرّاحِمينَ)  🌸🌸ممنونم بابت همه چي خداي مهربونم🙏
اما واسه کم کردن یک کیلو تو هفته  زیبا تن به من روزی ۸۰۱ کالری داد  واسه ثابت نگه داشتن ...

واسه منم کالری تثبیت وزنم حدودا 1800 هست ولی فک کنم اگه اینقدر بخورم چاق بشم .از آریانا جون پرسیدم میانگین 900 زیاده ؟ که گفتن بستگی به بدن داره و خودشون اگه با میانگین 1000 ببندن چاق میشن در حالیکه مسلما کالری تثبیتی که برنامه بهشون داده بالای این مقداره.بازم من تجربم تا حالا تو کم کردن بوده ،تجربه ثابت نگه داشتن وزن رو ندارم  و فک کنم باید امتحان کنم ببینم سیستم  بدنم چطوریه

ولی برای  شما کاملا درسته.منم خودم کالریمو از زیباتن میگرفتم و طبق همون میبستم.

٢٥ كيلو كم كردم ١ كيلو مونده😭 ٨٥/٦٠٠ بودم الا ٦١/٢٠٠  ميخام ٦٠ يا ٥٩/٥ بشم عزيزم

با كالري شماري اينقدر كم كرديد يا ديگه هم انجام داديد؟ چقدر زمان برد؟

من چند روزه شروع كردم اما خيلي عجوولم هر روز دارم وزن ميكنم 😂

عزیزم میشه بگی امروز چی خوردید که شد ۴۶۲

سلام عزیزم من صبح حدود۱.۵لیوان شیر کم چرب خوردم و یدونه سیب ناهار تخم مرغ اب پز و سیب سعی میکنم تاوقتی بهم فشار نیاد چیزی نحورم شبم در حد دوتا لقمه نون پنیر گوجه وبازم سیب کالریم یکم بالاتر شده 😍😍😍😍

و هیچ چیز مثل مرگ آرامم نمیکند.....

بچهاااچقد اعتماد بنفس خوبه خانما الان که دارید لاغرمیشید اعتماد بنفستونم ببرید بالا چون اگه این جور نباشه مثه من خیلی اذیت میشید

و هیچ چیز مثل مرگ آرامم نمیکند.....

سلام صبح بخییربچه ها

من یکشنبه ودوشنبه خوب بودم باکالری پایین بستم ولی امشب خونه مادرشوهرهستیم ب صرف کله پاچه😭😡 فک کنم تاشب بایدهیچی نخورم تاشب بتونم کله پاچه بخورم😂😭😭😇

خدوندا‌:آرامشی عطافرماتابپذیرم آنچه راک نمیتوانم تغییردهم شهامتی تاتغییردهم آنچه راک میتوانم ودانشی که تفاوت این دورابدانم آمییییین
كم هم كرديد طبق كالري زيبا تن كه انجام ميداديد؟

بله تقریبا تو دوماه 6 کیلو کم کردم.اون موقع ها هر روز صبح پیاده روی میرفتم.کالریمو زیگزاگی میبستم ،یک روز مثلا 400 ،یک روز 700 ولی میانگینش همون مقداری بود که زیبا تن داده بود.

سلام خوشگلاااا صبحتون بخييييير🌹🌹🌹🌺🌺🌺

من بالاخره امروز عدد ٦٠ رو ديدم دوستاااا 💃🏼💃🏼💃🏼💃🏼

امروز صبح ٦٠/٩٠٠ بودم 😃😃

امروزم انشاءالله رعايت ميكنم زير ٨٠٠ باشم 

عاشقتونمممم دوستااااا❤️❤️❤️😘😘😘😘

حال من خوب است اما با ❤ تو ❤ بهتر میشوم / آخ...تا میبینمت یک جور دیگر میشوم   خدا جونم خودت مواظب پسرم باش🌸(فَاللّه خَيْرٌحافِظاً وَ هُوَ اَرْحَمُ الرّاحِمينَ)  🌸🌸ممنونم بابت همه چي خداي مهربونم🙏
با كالري شماري اينقدر كم كرديد يا ديگه هم انجام داديد؟ چقدر زمان برد؟ من چند روزه شروع كردم اما خيل ...

بله عزيزم فقط با كالري شماري و ورزش

سه ماهه ٢٠ كيلو كم كردم پنج كيلو ديگه ام از اول مهر تا الان كه هنوز يك كيلو حدودا مونده 

2810